Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο | Φιλικός Αγώνας – Live Streaming (EΡΤ3)

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο | Φιλικός Αγώνας – Live Streaming (EΡΤ3)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο. Φιλικός Αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Η Εθνική Ανδρών του Μπάσκετ επιστρέφει στην αγωνιστική δράσημετά την κατάκτηση του Προολυμπιακού Τουρνουά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας σε φιλικό αγώνα το Πουέρτο Ρίκο στο PAOK Sports Arena.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι, Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης που τον κράτησε έξω και από τη σημερινή προπόνηση, Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης  που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από προβλήματα που αποκόμισαν στο Προολυμπιακό τουρνουά και Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον κράτησε έξω και από το Προολυμπιακό τουρνουά.

Οι 12 που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σπανούλης είναι οι, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.



Σχολιάστε εδώ