Αν θέλουν, θα τη βρουν την… άκρη στη Μύκονο

Αν θέλουν, θα τη βρουν την… άκρη στη Μύκονο

Εδώ και μήνες είχαμε χτυπήσει το καμπανάκι για το τι συμβαίνει στη Μύκονο. Και δεν είχαμε πει κάτι καινούργιο. Απλώς αναφέραμε μερικά περίεργα πράγματα, για τα οποία ήξεραν όλοι στο νησί, τα συζητούσαν στις υπηρεσίες και στα μαγαζιά και τα ψιθύριζαν στα σοκάκια.

Εκείνο που τονίσαμε και αναδείξαμε ήταν το γεγονός ότι, ενώ όλοι γνώριζαν τι γινόταν, δεν αντιδρούσε κανένας. Ούτε η Δημοτική Αρχή, ούτε οι τοπικές Αρχές, ούτε οποιοσδήποτε άλλος αρμόδιος. Αν η έρευνα που διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου γίνει σωστά, θα έχει λαμπρά αποτελέσματα. Διαφορετικά, θα μιλάμε για… κουκούλωμα και θα χρειαστεί νέα έρευνα για να αποκαλύψει ποιοι και γιατί το επιδίωξαν. Εν προκειμένω, η έρευνα θα πρέπει να ξεκινήσει από την Πολεοδομία.

Έγινε, μετά τα δημοσιεύματά μας, έρευνα από εξειδικευμένους υπαλλήλους, που πήγαν από την Αθήνα στη Μύκονο, και αναμένεται το πόρισμα. Εκεί θα υπάρχουν όλα. Θα είναι η άκρη του νήματος για να… ξηλωθεί το… πουλόβερ. Το θέμα είναι να εκδοθεί το πόρισμα, το οποίο ακόμα δεν έχει βγει.

Σύντομα όμως θα γίνει και αυτό, και οι μηχανισμοί πρέπει να το αξιοποιήσουν.
Αν θέλουν, θα έχουν αποτέλεσμα. Γιατί στοιχεία υπάρχουν και στο πόρισμα θα βρουν και πολλά άλλα. Ιδού η… Μύκονος, λοιπόν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Η Μύκονος είναι η αρχή… – ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟ «Π» ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ



Σχολιάστε εδώ