ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΤΕΛΙΚΟΣ Live Streaming – Copa America (ANT1)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΤΕΛΙΚΟΣ Live Streaming – Copa America (ANT1)

Δείτε σε Live Streaming τον τελικό ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ, στο πλαίσιο του Copa America

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από τον ANT1

Αργεντινή και Κολομβία, κοντράρονται στο χωρητικότητας 65.000 θεατών «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι.

Μια λαμπρή ομάδα, η Κολομβία, θέλει να γράψει ιστορία ως πρωταθλήτρια επαναλαμβάνοντας το κατόρθωμα που πέτυχε εντός έδρας το 2001. Οι σπουδαίες εμφανίσεις έρχονται ως αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή Néstor Lorenzo, και να πετύχουν το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη διάρκεια αήττητο σερί της ομάδας στην ιστορία (28 αγώνες).

Πέντε από αυτά τα παιχνίδια (4 νίκες, 1 ισοπαλία) έγιναν μόνο σε αυτό το Copa Americ, με τους Κολομβιανούς να είναι σίγουρα έτοιμοι να επεκτείνουν αυτό το σερί σε έξι με την κατάκτηση του τίτλου στο Hard Rock Stadium.

Κάτι που θα ήταν επίσης ένα βραβείο για τον James Rodríguez, ήδη τον κάτοχο του ρεκόρ για τις περισσότερες ασίστ σε μία μόνο έκδοση, και ο οποίος μπορεί επίσης να έχει μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στο παλαιότερο τουρνουά εθνικής ομάδας στον κόσμο.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή, με την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ στους Προημιτελικούς, απέναντι στον Ισημερινό, να πάρει τον τίτλο και δηλώσει πως είναι η ποιο πετυχημένη ομάδα.

Με τους Emiliano Martínez τον Λιονέλ Ο Μέσι, τον Κριστιάν Ρομέρο, τον Ροντρίγκο Ντε Πολ και πολλά ακομη μέλη μιας γενιάς που… κερδίζει όπως ο θρυλικός Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος ελπίζει να γιορτάσει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στην Αργεντινή με έναν ακόμη διεθνή τίτλο.

Ένα επίτευγμα που μπορεί να μετατρέψει τη La Albiceleste στην πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης, με 16 τίτλους.

Φωτό: Copa America


Σχολιάστε εδώ