Ισπανία – Αγγλία: Τελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Ισπανία – Αγγλία: Τελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ισπανία – Αγγλία,  Η ώρα του μεγάλου τελικού στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

H Iσπανία αντιμετωπίζει την Αγγλία στον τελικό του Εuro 2024, ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον επόμενο κάτοχο του τροπαίου.

Η Ισπανία και η Αγγλία θα διεκδικήσουν στον αγωνιστικό χώρο του «Olympiastadion» στο Βερολίνου τον τίτλο του Euro 2024, με τις δυο φιναλίστ να κοντράρονται σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μετά από τέσσερις εβδομάδες συναρπαστικής δράσης με 24 ομάδες, φτάσαμε σε έναν κλασικό τελικός EURO.

Για πολλούς, η Ισπανία ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διοργάνωση, με επιθετικό δόγμα ποδοσφαίρου που συνδυάζει την εμπειρία βετεράνων όπως ο Rodri και ο Álvaro Morata με το απρόβλεπτο και το ταλέντο ανερχόμενων όπως ο Lamine Yamal και ο Nico Williams.

Οι κάτοχοι του EURO, η Ιταλία, η οικοδέσποινα Γερμανία και η διαρκώς επικίνδυνη Γαλλία δεν είχαν απάντηση στη La Roja, και οι άνδρες του Luis de la Fuente θα είναι σίγουροι ότι θα ολοκληρώσουν τη δουλειά και θα γίνουν η πρώτη χώρα που θα κατακτήσει τέσσερις τίτλους EURO.

Εμπόδιο, όμως, θα είναι η Αγγλία… Μετά την ήττα στον τελικό του EURO 2020 εντός έδρας από την Ιταλία, τα Τρία Λιοντάρια θα είναι ψυχικά προετοιμασμένα για αυτό που θα ακολουθήσει στο Βερολίνο. Επιπλέον, δεν πρέπει να πτοούνται από την Ισπανία αφού την κέρδισαν με 3-2 στο Nations League στη Σεβίλλη στην πιο πρόσφατη συνάντηση των ομάδων.



Σχολιάστε εδώ