Αλβανία – Κόμμα των Αλβανοτσάμηδων: Θα βγουν κι από πάνω

Αλβανία – Κόμμα των Αλβανοτσάμηδων: Θα βγουν κι από πάνω

Στην ίδια την Αλβανία, το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων (PDIU) και ο σύλλογος «Τσαμουριά» έκαναν εκδηλώσεις –με μικρή, πάντως, συμμετοχή– κοντά στα σύνορα, στο μνημείο που έχουν στήσει στην Κονίσπολη για τους Τσάμηδες-«θύματα της Ελλάδας».

Ο αρχηγός του κόμματος, μάλιστα, το οποίο συχνά κάνει λόγο για «γενοκτονία», ζήτησε «τη συγγνώμη του ελληνικού κράτους» και κατηγόρησε την Ελλάδα, τονίζοντας ότι «κάνει ήρωες εγκληματίες όπως ο Ναπολέων Ζέρβας και στήνει αγάλματα προς τιμήν του και συγχρόνως κάνει ευρωβουλευτή τον άνθρωπο με τρεις καταδίκες» (αναφερόμενος στον Φρέντι Μπελέρη).

Στην τύχη του θα αφεθεί;

Είναι άδικο το ότι όλοι ασχολούμαστε με την καταδίκη και από το εφετείο του Φρέντι Μπελέρη και έχουμε ξεχάσει ότι μαζί του έχει καταδικαστεί και ο στενός συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος αντιμετωπίζει και σοβαρότατα προβλήματα με την υγεία του.

Μπορεί ο Φρέντι Μπελέρης, λόγω της αναγνωσιμότητάς του και λόγω της εκλογής του ως ευρωβουλευτής να έχει μια πρόσθετη προστασία, ο Παντελής Κοκαβέσης, όμως, δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του, και το ελληνικό κράτος και το υπουργείο Εξωτερικών έχει την ίδια ευθύνη για την τύχη του…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ