Ξανά στον τελικό η “αλμπισελέστε” – Αργεντινή – Καναδάς 2-0

Ξανά στον τελικό η “αλμπισελέστε” – Αργεντινή – Καναδάς 2-0

Με τον Μέσι να πετυχαίνει το 109 γκολ με την “αλμπισελέστε” να σκοράρει σε 6ο Copa America η Αργεντινή κέρδισε 2-0 τον Καναδά  και πλέον θα αντιμετωπίσει στον τελικό μια εκ των Ουρουγουάη ή Κολομβία.

Στο 22′ μετά από ωραία ασίστ του Ντε Πολ, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51′ ο Λιονέλ Μέσι “κλείδωσε” τη νίκη-πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας του στον τελικό (σ.σ. τα ξημερώματα της Δευτέρας) όπου θα βρει απέναντι της μια εκ των Ουρουγουάη ή Κολομβία.

Ο Άνχελ ντι Μαρία ανακοίνωσε ότι ο τελικός της Αργεντινής στο Copa America θα είναι ο τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα μετά απο μία σπουδαία καριέρα 16 χρόνων με την Αργεντινή, με την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική να είναι τον Σεπτέμβριο του 2008. Μαζί της έχει πανηγυρίσει ένα Copa America, το Μουντιάλ του Κατάρ, τους Ολυμπιακούς το 2008, αλλά και το Finalissima.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Μαρτίνες, Μοντιέλ (71′ Μολίνα), Ρομέρο, Λ. Μαρτίνες, Ταλιαφίκο (64′ Οταμέντι), Ντι Μαρία (78′ Γκονσάλες), Ντε Πολ, Ένσο Φερνάντες, Μακ Άλιστερ (78′ Παλάσιος), Μέσι, Άλβαρες (78′ Μαρτίνες).

ΚΑΝΑΔΑΣ: Κρεπέα, Τζόνστον, Μπομπίτο, Κορνέλιους, Ντέιβις (71′ Οσόριο), Κονέ, Εουστάκιο (72′ Χονιέρε), Χάντσον-Οντόι (55′ Αλ Αχμέντ), Ντέιβιντ (64′ Ολουβατίμικχιν), Σάφελμπουργκ (55′ Μίλαρ), Λάριν.



Σχολιάστε εδώ