Ολλανδία – Αγγλία: B’ Ημιτελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Ολλανδία – Αγγλία: B’ Ημιτελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ολλανδία – Αγγλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – Β’ Ημιτελικός

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια, δύο απο τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες συναντώνται σε ημιτελικό, με την Ολλανδία να έχει θριαμβεύσει με 3-1 μετά την παράταση σε μια σύγκρουση του Nations League το 2019.

Ronald Koeman, προπονητής Ολλανδίας: “Είχαμε λιγότερες μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα, αλλά δεν είχαμε παράταση όπως είχε η Αγγλία [κόντρα στην Ελβετία]. Φυσικά η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Είμαστε κοφτοί, είμαστε συγκεντρωμένοι και ανυπομονούμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά [Ολλανδία και Αγγλία] και έχουμε παίξει πολλές φορές ο ένας εναντίον του άλλου πάρε το ίδιο αποτέλεσμα [νίκη 3-1]».

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προπονητής της Αγγλίας: “Οι ολλανδικές ομάδες δεν τείνουν να “κάθονται” πίσω. Ο Ρόναλντ Κούμαν είναι ένας έμπειρος προπονητής. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλούς καλους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Χρειαζόμαστε ένα βήμα παραπάνω από αυτό που δείξαμε στο τελευταίο παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι.



Σχολιάστε εδώ