Κοστίνια: «Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό, είναι τεράστιος σύλλογος»

Κοστίνια: «Όλοι ξέρουν τον Ολυμπιακό, είναι τεράστιος σύλλογος»

Ο Πορτογάλος μπακ ήρθε στη χώρα μας υπέγραψε στον Ολυμπιακό, έχοντας συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» από τον περασμένο Δεκέμβριο και, μιλώντας στην κάμερα του κλαμπ, είπε:

«Νιώθω πολύ ευτυχισμένος, είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω.
Κάναμε μια πολύ καλή σεζόν με τη Ρίο Άβε πέρυσι, καταφέραμε να ξεχωρίσουμε με την πολύ καλή ομάδα που είχαμε και είμαι πολύ χσρούμενος που ήμουν στους καλύτερους.
Ξέρω ότι ήταν εδώ ο Σάμαρης, ο Ερνάνι, τώρα ο Τσικίνιο. Είναι φίλοι μου και με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω καλύτερα τον σύλλογο.
Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, τον ξέρουν όλοι, πολύ πρόσφατα κατέκτησε το Conference League και είναι ξεκάθαρα μια μεγάλη ομάδα για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.
Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε πολλά μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποκτηση του παίκτη αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου δεξιού μπακ Ζοάο Πέδρο Λουρέιρο ντα Κόστα ή αλλιώς Κοστίνια. Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2000 και σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Πόρτο και Μπράγκα.
Ακολούθησε η Ρίο Άβε, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο του 2018. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε, σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε έξι ασίστ. Έχει φορέσει 121 φορές τη φανέλα της και είναι διεθνής με την U18, την U19, την U20 και την U21 της εθνικής Πορτογαλίας.
Κοστίνια, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ