Ποιοι άθλιοι στον ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν τον Στ. Κασσελάκη; Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από μόνος του… αυτοβούλως…

Ποιοι άθλιοι στον ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν τον Στ. Κασσελάκη; Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από μόνος του… αυτοβούλως…

♣ Αν εξαιρέσεις ότι τον αμφισβητούν Καραμανλής, Σαμαράς και καμιά 30αριά βουλευτές, ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα. Ούτε ένα.

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά ο Κασσελάκης το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. Προτιμά να πάει άκλαυτος από μόνος του, παρά να τους κλαίνε όλους μαζί οι ρέγκες.

♣ Για τις πυρκαγιές, ο πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τα δύσκολα είναι μπροστά και αμέσως μετά άρχισε να καίγεται η μισή Ελλάδα.

(Η άλλη μισή θα καεί την άλλη εβδομάδα…)

♣ Εκτός από δήμαρχος, ο Δούκας θέλει να γίνει και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Στα ρεπό του θα αναλάβει πρόεδρος της ΕΠΟ.

♣ Σε ειδικές, δε, περιπτώσεις θα ασκεί χρέη προπονητή στον Παναιτωλικό, καθώς επίσης και επικεφαλής στην επιτροπή για τη Eurovision.

Το 66% των Ελλήνων πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Για σιγουριά ότι δεν θα… γλιτώσουμε με τίποτα!

♣ Δεν μετάνιωσε, λέει ο Τσίπρας, που παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, δηλαδή, ξέρει κανέναν που να έχει μετανιώσει;

♣ Ο Κασσελάκης καλεί τον Τσίπρα είτε να τον στηρίξει είτε να σταματήσει να τον υπονομεύει. Υπάρχει και τρίτη λύση: Να κάθεται απέναντι και να γελάει.

♣ Κακοήθειες το ότι ο Χ. Δούκας έχει καβαλήσει το καλάμι. Το καλάμι φταίει, που εντελώς απροειδοποίητα πήγε και στάθηκε κάτω από τον Δούκα!

♣ Ποιες εσωκομματικές εκλογές; Αν κρίνω από το επίπεδο των υποψηφίων, το πιο σωστό θα ήταν ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να βγει από το «My Style Rocks».

♣ Και αντί για τον ελληνικό λαό να τους κρίνει ο Λ. Γαβαλάς με τον Στ. Κουδουνάρη.

♣ Διαβεβαιώνει ο Ερντογάν ότι η Τουρκία δεν έχει βλέψεις σε βάρος της κυριαρχίας άλλης χώρας. Απλά την επιβουλεύεται.

♣ Ο ναύαρχος Αποστολάκης, που άλλοτε κρατούσε στα χέρια του τις τύχες του Πολεμικού Ναυτικού, τώρα κρατάει τα… μπόσικα του Κασσελάκη. Μηδένα προ του τέλους… κακάριζε!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διασπαστεί ποτέ», δήλωσε η Θ. Τζάκρη, σε ένα διάλειμμα από τα ψώνια της στο Κολωνάκι. (Το απόγευμα έχει κομμωτήριο)

♣ Σύμφωνα με έρευνα, ο Κασσελάκης είναι λιγότερο δημοφιλής από τον Βελόπουλο και τη Λατινοπούλου. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, σε λίγο θα τον συ­μπαθούν μόνο ο Τάιλερ και η σκυλίτσα Φάρλι.

♣ Θα έχουν και τον ναύαρχο Αποστολάκη για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

♣ Πανεπιστήμιο στην Τουρκία κάλεσε τον Τσίπρα να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης. Με κίνδυνο να ξεχάσουν οι σπουδαστές και αυτά που είχαν μάθει!

♣ Το κακό δεν είναι που ο Πολάκης νομίζει ότι παίζει ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Το χειρότερο είναι ότι το πιστεύει κιόλας.

♣ Επεκτείνονται μέχρι το τέλος του χρόνου τα μέτρα κατά της ακρίβειας που εφαρμόζονται δύο χρόνια χωρίς αποτέλεσμα. Εχθρός του καλού… το τίποτα.

♣ Σωστά! Το ότι ο Χ. Δούκας κάνει ρουσφέτια στον Δήμο Αθηναίων είναι ψέμα και συκοφαντία. Το ότι δεν κάνει είναι σύντομο ανέκδοτο.

Το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν την εικόνα σοβαρού κόμματος είναι κακό. Το ότι το επισημαίνει και η Κατ. Νοτοπούλου είναι α­κόμη χειρότερο.

♣ Ανθρώπους που να τον αγαπάνε δεν έχει ο ναύαρχος Αποστολάκης; Να του αλλάξουν τα φάρμακα. Να του βρουν έναν καλό γιατρό.

♣ Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, η Ελλάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Με βάση τον Μήτσο τον μανάβη στα Πετράλωνα… πάει κατά διαόλου!

♣ Καημό το ‘χω να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι στα νησιά Μπόρα Μπόρα. Συνέχεια Ίμπιζα δεν λέει…

♣ Ησυχάστε! Μετά από πέντε χρόνια στην εξουσία, η κυβέρνηση, κατά δήλωση του πρωθυπουργού, εντόπισε τις παθογένειες του κράτους.

♣ Τα επόμενα πέντε χρόνια θα τις προσδιορίσει, μετά θα τις καταγράψει και εκεί κατά το 2050 θα αναλάβει να τις διορθώσει.

♣ Δεν θέλει, λέει, να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Αντ. Σαμαράς. Γιατί, δηλαδή, ξέρει κανέναν που να θέλει;

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Αποχωρεί από την πολιτική ο Δ. Παπαδημούλης. Ξεκινάει δεύτερη καριέρα στο λαϊκό τραγούδι.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ