MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ:  Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη  με 14,9% στο δυναμικό κοινό (18 – 54)  στην αποκλειστική μετάδοση από το MEGA

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ: Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στη βραδινή ζώνη με 14,9% στο δυναμικό κοινό (18 – 54) στην αποκλειστική μετάδοση από το MEGA

#MadVMA #MadVMA2024 #WEGOGREEN

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ επέστρεψαν για πέμπτη συνεχή χρονιά αποκλειστικά στο MEGA, την Κυριακή 7 Ιουλίου, με ένα μοναδικό τηλεοπτικό show που παρακολούθησαν χιλιάδες τηλεθεατές αποδεικνύοντας και αυτήν τη χρονιά την αγάπη του κοινού για τον μεγαλύτερο και πιο διαχρονικό μουσικό θεσμό στην Ελλάδα.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν για 21η χρονιά καταγράφοντας και φέτος υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, έφεραν ποσοστό 14,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, που έφτασε το 20,1% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, κάνοντας το μουσικό show το #1 τηλεοπτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα για το συγκεκριμένο ηλικιακό group, στη βραδινή ζώνη. Το κοινό 15-34 επέλεξε το show για την ψυχαγωγία του σε ποσοστό 23%, που έφτασε μέχρι και το 36% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ ήταν την ημέρα της προβολής τους, στη βραδινή ζώνη, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επέλεξαν και οι ηλικίες 15-44, με το γυναικείο κοινό να το επιλέγει σε ποσοστό 18,3% που έφτασε μέχρι και 23,3% κατά τη μετάδοση.

Επιπλέον, το ηλικιακό group 25-44 σημείωσε συνολικό ποσοστό 15,9% πετυχαίνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με τα ψυχαγωγικά προγράμματα των υπόλοιπων καναλιών την ίδια ώρα. To γυναικείο κοινό του ηλικιακού group έφερε το show στην πρώτη θέση με 17,7 % που έφτασε 24,8% κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενώ το αντρικό κοινό το επέλεξε σε ποσοστό 14,1 % που έφτασε το 23,7%.

Και αυτήν τη χρονιά, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε για την ψυχαγωγία του τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της χώρας, τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2024 από την ΔΕΗ, και παρακολούθησε μέσα από τη συχνότητα του MEGA τους μεγάλους νικητές της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένα εντυπωσιακό viral show με τα πιο ανατρεπτικά acts!

Ανακαλύψτε περισσότερα στα SoMe του MAD:

Facebook: https://www.facebook.com/www.mad.tv/

Instagram: https://instagram.com/mad_tv

TikTok: https://www.tiktok.com/@madtv

Twitter: https://twitter.com/madtv

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ