Ισπανία – Γαλλία: Α’ Ημιτελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Ισπανία – Γαλλία: Α’ Ημιτελικός EURO 2024 – Live Streaming (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ισπανία – Γαλλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – Α’ Ημιτελικός

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Έφτασε η ώρα των ημιτελικών και σήμερα θα δούμε μια λαχταριστή σύγκρουση μεταξύ δύο τιτάνων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου  στο Μόναχο. Η Ισπανία έχει δείξει στο τουρνουά μέχρι στιγμής πςω είναι το μεγάλο φαβορί καθώς είναι η μόνη ομάδα που έχει κερδίσει και τα πέντε παιχνίδια της με συνολο γκολ,11, σε συνολικές προσπάθειες,102. Μπάλες που ανακτήθηκαν,230, αποδεικνύοντας πόσο εντυπωσιακοί ήταν τόσο μπροστά όσο και αμυντικά.

Απο την άλλη μεριά οι Λα Ρόχα, είναι μια σταθερή ομάδα που στοχεύει σε έναν τέταρτο τελικό μεγάλου τουρνουά τα τελευταία οκτώ χρόνια (αφού έφτασαν στην έκθεση του EURO 2016 και στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και 2022). «Είμαστε στους ημιτελικούς και είναι κάτι που δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο, ακόμα κι αν το έχουμε συνηθίσει πρόσφατα», δήλωσε ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάν μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας στα προημιτελικά. «Τώρα πάμε να το κερδίσουμε».

Λουίς ντε λα Φουέντε, προπονητής της Ισπανίας: “Αντιμετωπίζουμε μια ποδοσφαιρική υπερδύναμη, έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν είναι μόνο ισχυροί ως ομάδα, σωματικά πολύ δυνατοί, πολύ γρήγοροι, έχουν επίσης λαμπρούς παίκτες. Θα δείξουμε όλες τις δυνατότητές μας, νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά – θα είναι ένα λαμπρό θέαμα.

Ντιντιέ Ντεσάμπ, προπονητής Γαλλίας: “[Η Ισπανία] είχε το καλύτερο EURO μέχρι στιγμής και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από κάθε παιχνίδι. Όλες οι ισπανικές ομάδες είχαν πάντα μια καλή μεσαία γραμμή που μπορεί να ελέγχει τα παιχνίδια. Ο Ροντρί είναι ιδιαίτερα σημαντικός για το Ισπανική ομάδα, αλλά όλοι οι παίκτες της είναι σημαντικοί».



Σχολιάστε εδώ