Δήλωση του Β.Κόκκαλη: Δώστε τώρα παράταση στους πλημμυροπαθείς αγρότες που οφείλουν στον ΕΛΓΑ

Να δώσει άμεσα παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΛΓΑ για τους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας, ζητά ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Σε δήλωσή του συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης τονίζει πως «η οικονομική κατάσταση των πλημμυροπαθών αγροτών της Θεσσαλίας είναι τουλάχιστον οικτρή. Χωρίς καλλιέργειες, χωρίς παραγωγή, με τον εξοπλισμό αρκετοί κάτω από το νερό, χωρίς ακόμη η κυβέρνηση να τους έχει δώσει τα αυτονόητα, τα υπεσχεθέντα για να τους στηρίξει. Το ελάχιστο λοιπόν που οφείλει να κάνει μία πολιτεία που σέβεται και αφουγκράζεται τον πολίτη, είναι να δοθεί παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΛΓΑ.

Δεν είναι δυνατό από τη μία να απαιτείς από εξαθλιωμένους αγρότες να είναι συνεπείς απέναντι στο κράτος, όταν εσύ, το ίδιο το κράτος, δεν είσαι συνεπής απέναντί τους και τους οφείλεις ακόμη την οριστική εξόφληση από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες του «Daniel».



Σχολιάστε εδώ