Β. Αγγέλου στο “Π”: Ο Σάσα που γνωρίζω

Β. Αγγέλου στο “Π”: Ο Σάσα που γνωρίζω

Του
ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ
Προπονητή Μπάσκετ


Η επικείμενη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό μπορεί να αναλυθεί ως εξής: Κατ’ αρχάς είναι πολύ καλό, και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, όχι μόνο για το ελληνικό, ότι ένας αθλητής επιπέδου έρχεται από το NBA, όπου οι ρυθμοί είναι άλλοι και οι παραστάσεις διαφορετικές, εννοείται πιο δύσκολες και απαιτητικές. Τον Σάσα τον γνωρίζω, καθώς έχω δουλέψει μαζί του. Διαθέτει εξαιρετική πάσα, καλό σουτ και κυρίως υψηλό μπασκετικό IQ, που κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του.

Επιστρέφει σε μια ομάδα που την ξέρει και τον ξέρει καλά, άρα ο χρόνος προσαρμογής του θα είναι μηδενικός. Όσο για τη γενικότερη εικόνα και την ποιότητά του, ούτε λόγος να γίνεται. Σπουδαίος αθλητής.

Δεν είναι παίκτης τύπου Ναν, αυτό που λέμε one man show. Όσο καλύτερη είναι η ομάδα τόσο βελτιώνεται ο ίδιος και προσφέρει περισσότερα. Και, βεβαίως, μαζί του ο Ολυμπιακός γίνεται πιο δυνατός, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό από τη στιγμή που έχει ενισχυθεί και ο Παναθηναϊκός, κάτι που μόνο καλό θα κάνει στο άθλημα.

Του εύχομαι υγεία και τύχη. Στα 29 του, είναι σε ιδανική ηλικία για να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Έχει ήθος, ταλέντο και μαζί πείσμα και εργατικότητα προκειμένου να πετυχαίνει τους στόχους του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: esake.gr



Σχολιάστε εδώ