Live Streaming: Ισπανία – Γερμανία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Ισπανία – Γερμανία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ισπανία – Γερμανία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – Α’ Προημιτελικός

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Κορυφαίος ο σημερινός προημιτελικός με δυο απο τις καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού όπου όποιος νικήσει θα πάρει και το “χρήσμα” του φαβορί για τον τίτλο.

«Θα είναι σίγουρα ένας αγώνας ίσων», λέει ο Γερμανός κυβερνήτης İlkay Gündoğan. “Οι δύο πλευρές παίζουν πιθανώς το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση αυτή τη στιγμή. Θα κριθεί ποιος ασχολείται καλύτερα με το να μην έχει την μπάλα μερικές φορές και να μην πανικοβάλλεται.” Ο Γκουντογκάν της Μπαρτσελόνα θα έρθει αντιμέτωπος με τους συμπαίκτες του παρελθόντος (Ροντρί) και του παρόντος (για τον Λαμίν Γιαμάλ), ένα μέτρο του βάθους της ίντριγκας. Δέστε τον εαυτό σας.

Πιθενές ενδεκάδες

Spain: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Pedri, Rodri, Fabián Ruiz; Yamal, Morata, Williams
Misses next match if booked: Carvajal, Le Normand, Morata, Vivian

Germany: Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum; Andrich, Kroos; Musiala, Gündoğan, Wirtz; Havertz
Misses next match if booked: Andrich, Mittelstädt, Rüdiger

Λουίς ντε λα Φουέντε, προπονητής της Ισπανίας: “Θα είναι ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Θα μπορούσε να ήταν ο τελικός του EURO και νομίζω ότι θα είναι ένα ισόπαλο παιχνίδι σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η Γερμανία ξεκινά πάντα δυνατά τους αγώνες, οπότε προφανώς θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρωτοβουλία και να πάμε ολοσχερώς από το πρώτο λεπτό».

Julian Nagelsmann, προπονητής Γερμανίας: “Δεν είναι τελικός, είναι προημιτελικός. Θέλουμε να είμαστε μία από τις ομάδες στον ημιτελικό. Η Ισπανία θέλει το ίδιο, οπότε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Οι ομάδες είναι καλές στην κατοχή, έχουν καλές ικανότητες στην κόντρα πίεση και μπορούν να πιέσουν τους αντιπάλους τους».



Σχολιάστε εδώ