Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 5 – Η ΜΠΑΧΑΡ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Bahar – Καινούργια Αρχή: Επεισόδιο 5 – Η ΜΠΑΧΑΡ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Η Μπαχάρ και ο Τιμούρ συνειδητοποιούν πως ένα λάθος στο παρελθόν, τους έχει κοστίσει όλη τους τη ζωή. Ο Τιμούρ δεν δείχνει διατεθειμένος να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση, όμως η Μπαχάρ παίρνει τη μεγάλη απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της! Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Δείτε το επεισόδιο ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Τι θα δούμε στο επεισόδιο:

Η Μπαχάρ έχει ήδη κάνει την επανάστασή της και συνεχίζει να προβληματίζει -μερικές φορές και να σοκάρει- τον σύζυγο και την πεθερά της με τις πράξεις της. Ο Τιμούρ, από την άλλη, συνεχίζει τη διπλή ζωή του και προσπαθεί να πείσει τη Ρενγκίν ότι ο γάμος του με τη Μπαχάρ σύντομα θα τελειώσει και θα είναι μαζί. Η Ρενγκίν, απογοητευμένη πια, δεν τον πιστεύει.

Όταν η Μπαχάρ κάνει τον απολογισμό της ζωής της, αποφασίζει ότι πλέον δεν θα παρατήσει τα θέλω της και δεν θα θυσιάσει τον εαυτό της για κανέναν. Συνειδητοποιεί πως η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε στη ζωή δεν πρέπει με τίποτα να πάει χαμένη. Ήρθε ο καιρός να γίνει κι αυτή γιατρός όπως ο Τιμούρ. Έτσι, αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν όμως ζητά τη στήριξη του Τιμούρ -ηθική αλλά και οικονομική- δέχεται πάλι την άρνηση και την απαξίωση, τόσο του Τιμούρ όσο και της πεθεράς της Νεβρά. Τίποτα όμως δεν θα τη σταματήσει από το να πραγματοποιήσει το όνειρό της!

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=hPeDJvJokpo

Δείτε το trailer του επεισοδίου: https://www.youtube.com/watch?v=J4UtkuJnl6I


Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun Demirel (Γκιουλτσιτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσάγλα), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan Şahintürk (Ρεχά)
Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

Πρεμιέρα, απόψε στις 21.00
Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα
Στον ΣΚΑΪ
#Bahar

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ