Ρομπέρτο Περέιρα: Eίναι μια μεταγραφική επιτυχία για την «Ένωση» – Ποιός είναι ο παίκτης

Ρομπέρτο Περέιρα: Eίναι μια μεταγραφική επιτυχία για την «Ένωση» – Ποιός είναι ο παίκτης

Eίναι μια μεταγραφική επιτυχία για την «Ένωση» η απόκτηση του Ρομπέρτο Περέιρα, ενός παίκτη πολύ υψηλής κλάσης, που έχει παίξει σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα και ο οποίος είχε και πάρα πολλές προτάσεις αλλά τον κέρδισε… ο Ματίας Αλμέιδα!

Θεωρητικά θα αγωνίζεται ως δεκάρι – δεύτερος επιθετικός. Μια θέση που “πονάει” την ΑΕΚ και ένας παικτης που μπορεί να μην παίζει μόνο σε μία θέση.

Δεύτερο τεστ για την ΑΕΚ, σήμερα στις 14:00 απέναντι τη βελγική Μπίρσοτ (Cosmote TV) στο Burgh-Haamstede, στο προπονητικό κέντρο της FC De Westhoek. Ένα φιλικό παιχνίδι με διάρκεια τέσσερα 30λεπτών.

Ο Αργεντινός θα έχει στη διάθεσή του τον Λιούμπισιτς.

Ποιός είναι ο Ρομπέρτο Περέιρα

Ο Roberto Maximiliano Pereyra γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1991) είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολύπλευρος παίκτης, είναι ικανός να παίξει σε διάφορες θέσεις όπως στα άκρα, στο κεντρικό χαφ, στην επιθετική μεσαία γραμμή ή ως δεύτερος επιθετικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντινή με τη Ρίβερ Πλέιτ, ο Περέιρα εντάχθηκε στην ιταλική ομάδα Ουντινέζε το 2011, όπου οι εμφανίσεις του τον έδωσαν δανεικό στην υπερασπιστή της πρωταθλήτριας Γιουβέντους το 2014. υπέγραψε μόνιμα από τη Γηραιά Κυρία το 2015 και κέρδισε δύο συνεχόμενους τίτλους της Serie A κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο. Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στην Ιταλία, εξελίχθηκεσε έναν  ευέλικτο παίκτη λόγω του δυναμισμού τουε, της ενέργειας και της τεχνικής του, καθώς και του επιθετικού και αμυντικού ρυθμού που δίνει στις ομάδες. Το 2016, εντάχθηκε στην αγγλική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Γουότφορντ.

Επέστρεψε στην ιταλική Ουντινέζε με συμβόλαιο μίας σεζόν στις 11 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Pereyra έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικιωμένους το 2014 και έκτοτε έχει λάβει πάνω από δέκα συμμετοχές. εκπροσώπησε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής σε δύο εκδόσεις του Κόπα Αμέρικα, κερδίζοντας ένα δεύτερο μετάλλιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στις εκδόσεις του τουρνουά το 2015 και το 2019 αντίστοιχα.

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ρομπέρτο Περέιρα



Σχολιάστε εδώ