Διαγραφή Λ. Αυγενάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Διαγραφή Λ. Αυγενάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το περιστατικό έντασης ανάμεσα στον πρώην υπουργό και υπάλληλο του αεροδρομίου.

O προεδρεύων της Ολομέλειας κ. Βασίλης Βιλιάρδος ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού ότι ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Διεγράφη αφού συνεδρίασε πρώτα με απόφαση του πρωθυπουργού, η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε ο κ. Αυγενάκης να είναι εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν παραδίδει την έδρα, άρα θα παραμείνει στη Βουλή σαν ανεξάρτητος βουλευτής.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε την απόφαση του πρωθυπουργού για τη διαγραφή του ο Λευτέρης Αυγενάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη” τονίζει ο κ. Αυγενάκης και προσθέτει:

Πηγή: ertnews.gr


Σχολιάστε εδώ