Live Streaming: Ρουμανία – Ολλανδία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Ρουμανία – Ολλανδία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Ρουμανία – Ολλανδία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – ΦΑΣΗ “16”

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Μετά τη συναρπαστική νίκη της εναντίον της Πολωνίας την 1η αγωνιστική, η Ολλανδία ισοφάρισε 0-0 με τη Γαλλία πριν την ήττα με 3-2 από την Αυστρία. «Πρέπει να βρούμε μια απάντηση ως ομάδα για τον επόμενο αγώνα», προειδοποίησε ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν μετά την ήττα στην Αυστρία. «Αυτό είναι που διακυβεύεται: θα μπορούσε να είναι το τελευταίο νοκ άουτ παιχνίδι για εμάς».

Οι Oranje έχουν κερδίσει δέκα από τις 14 συναντήσεις τους με τη Ρουμανία, χάνοντας μόνο μία, αλλά οι νικητές του Ομίλου Ε του Edward Iordănescu έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση – και μέχρι την πρώτη τους φάση νοκ άουτ στο EURO από το 2000. «Είναι μια ιστορική στιγμή για εμάς», είπε ο προπονητής της Ρουμανίας, η ομάδα του οποίου βουίζει από την εναρκτήρια ήττα της Ουκρανίας με 3-0. «Αυτή η νέα γενιά γράφει τη δική της ιστορία», πρόσθεσε ο τερματοφύλακας Florin Niță, καθώς οι Tricolorii στοχεύουν να φτάσουν στους τελευταίους οκτώ σε ένα μεγάλο τουρνουά για μόλις τρίτη φορά.

Πιθανές ενδεκάδες

Romania: Niță; Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu; M.Marin, R.Marin, Stanciu; Man, Mihăilă, Drăguș
Suspended: Bancu
Misses next match if booked: Burcă, M. Marin, R. Marin, Puşcaş

Netherlands: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Frimpong, Depay, Gakpo
Suspended: none
Misses next match if booked: Schouten, Veerman

Edward Iordănescu, προπονητής της Ρουμανίας: “Αν παίζεις με την ιστορία μπροστά σου, είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ειδικά αυτό που μπορεί να σε πάει στα προημιτελικά. Η Ολλανδία είναι φαβορί Αύριο έχουν απίστευτους παίκτες, αλλά έχουμε τις δικές μας δυνάμεις .”

Ronald Koeman, Ολλανδός προπονητής: “Είμαστε ένα περήφανο έθνος. Μας αρέσει να κερδίζουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι αυτό δεν λειτουργεί πάντα, αλλά παίρνουμε τη Ρουμανία πολύ στα σοβαρά. Περιμένω ότι [η Ρουμανία] θα είναι πραγματικά επιθετική. Είναι σωματικά δυνατοί στην άμυνα και επικίνδυνοι από τα κόρνερ και τα ελεύθερα χτυπήματα Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και ελπίζουμε να κάνουμε τους φιλάθλους περήφανους με μια νίκη».



Σχολιάστε εδώ