Live Streaming: Αυστρία – Τουρκία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Αυστρία – Τουρκία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Αυστρία – Τουρκία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – ΦΑΣΗ “16”

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Είναι πιθανό ότι λίγοι έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή όταν η Αυστρία κέρδισε την Τουρκία με 6-1 σε ένα φιλικό πριν από τρεις μήνες, αλλά η ομάδα του Ralf Rangnick έχει συνηθίσει να θεωρείται δεδομένη όμως εντυπωσίασε η Αυστρία… που έχει νικήσει την Πολωνία με 3-1 και την Ολλανδία με 3-2. «Πιστεύουμε ότι είμαστε ικανοί για οτιδήποτε», είπε ο μπακ Αλεξάντερ Πρας. Λίγοι πίστευαν ότι θα τερματίζαμε στην κορυφή του ομίλου, αλλά κατά βάθος το καταφέραμε.

Απο την άλλη η Τουρκία θα επιδιώξει να σταματήσει αυτή τη φιλοδοξία των Αυτριακών, έχοντας σημειώσει τις δικές της επιτυχίες εναντίον της Γεωργίας και της Τσεχίας. «Υποστήκαμε μια βαριά ήττα από την Αυστρία σε φιλικό αγώνα τον Μάρτιο – αυτή τη φορά θέλουμε να κερδίσουμε», είπε ο επιθετικός, η ομάδα Tosun. Η τουρκική ομάδα θα βασιστεί στο ταλέντο και τη δίψα για διάκριση που έχουν οι σχετικά νέοι παίχτες της.

Πιθανές ενδεκάδες

Austria: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Grillitsch; Laimer, Baumgartner, Sabitzer; Gregoritsch
Suspended: Wimmer
Misses next match if booked: Arnautović, Baumgartner, Danso, Laimer, Mwene, Posch, Querfeld, Wöber

Türkiye: Mert Günok; Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; İsmail Yüksek, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz; Cenk Tosun
Suspended: Hakan Çalhanoğlu, Samet Akaydin
Misses next match if booked: Kaan Ayhan, Uğurcan Çakır, Zeki Çeli, Arda Güler, Mert Günok, Orkun Kökçü, Mert Müldür, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek

Ralf Rangnick, προπονητής της Αυστρίας: “Όλοι είναι πολύ προσγειωμένοι: κανείς στην ομάδα δεν πιστεύει ότι έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Το EURO ξεκινά σωστά για εμάς [σε αυτό το παιχνίδι]. Είναι σημαντικό να κάνουμε μια νέα αρχή γιατί τώρα είμαστε μέσα Πρέπει να ζήσουμε σε αυτό το mode και να το απολαύσουμε από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να φέρουμε την ενέργειά μας, που μας ξεχωρίζει, στο τραπέζι.

Vincenzo Montella, προπονητής της Τουρκίας: “Δεν πρέπει να αφήσουμε τα συναισθήματά μας να μας καταπνίξουν· δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε εκδίκηση [για τη φιλική ήττα 6-1 τον Μάρτιο]. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η Αυστρία, αλλά ξέρουμε επίσης τι μπορούμε Έχουμε πετύχει πέντε γκολ και έχουμε πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Η ηρεμία είναι πολύ σημαντική».



Σχολιάστε εδώ