Αλέξανδρος Εξάρχου:  – Η Ευρώπη δεν έμαθε πολλά πράγματα από την ελληνική κρίση

Αλέξανδρος Εξάρχου: – Η Ευρώπη δεν έμαθε πολλά πράγματα από την ελληνική κρίση

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat Αλέξανδρος Εξάρχου έστειλε μήνυμα προς την ηγεσία της Ευρώπης, λέγοντας ότι δεν έμαθε πολλά πράγματα από την ελληνική κρίση. «Υπάρχει μια διαφοροποίηση της ατζέντας των Βρυξελλών από τον μέσο Ευρωπαίο» επεσήμανε, συμπληρώνοντας ότι η ατζέντα της Ευρώπης είναι αυτή η οποία δημιουργεί τον ευρωσκεπτικισμό.

«Δεν μπορούμε να ρυθμίζουμε την οικονομία, με τον τρόπο που το κάνει τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση» πρόσθεσε, φέρνοντας ως παράδειγμα ότι ξοδεύουμε πολλές εργατοώρες για να ρυθμίσουμε το πλαίσιο της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά δεν παράγουμε τεχνητή νοημοσύνη. «Η Ε.Ε. πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέσου Ευρωπαίου» ανέφερε, εξηγώντας ότι το σημαντικό είναι να δούμε τι Ευρώπη θέλουμε και πώς θα γίνουμε ανταγωνιστικοί.

«Έχουμε έναν πόλεμο στην Ουκρανία και εξαιτίας της έλλειψης ηγεσίας δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη μετανάστευση» κατέληξε, αναφέροντας την απουσία κυβερνησιμότητας στις Βρυξέλλες.



Σχολιάστε εδώ