Live Streaming: Πορτογαλία – Σλοβενία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Πορτογαλία – Σλοβενία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Πορτογαλία – Σλοβενία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – ΦΑΣΗ “16”

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Η Πορτογαλία μετά απο ένα σερί 12 διαδοχικών νικών σε αγώνες προκριματικών και τελικών EURO που σταμάτησε η Γεωργία με 2-0 τα πραγματα δεν θα λέγαμε πως είναι πολύ καλα για την ψυχολογία της ομάδας.«Η Σλοβενία ​​θα είναι αμυντική και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει στην αντεπίθεση», είπε ο αμυντικός Ντανίλο. “Αυτό το παιχνίδι έδωσε ένα παράδειγμα αυτού και πρέπει να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάναμε.”

Η Σλοβενία ​​δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντι στην Πορτογαλλική ομάδα και αναμένεται να τα “δώσει” όλα. «Είχαμε έναν δύσκολο όμιλο εδώ, αλλά έχουμε μια ομάδα κορυφαίας ποιότητας», είπε ο προπονητής, του οποίου η ομάδα κέρδισε την Πορτογαλία στην πρώτη συνάντηση των εθνών τον Μάρτιο – μια φιλική νίκη με 2-0 στη Λιουμπλιάνα, όπου ο Adam Gnezda Čerin και ο Timi Elšnik έκανε το φύλλο αγώνα.

Πιθανές ενδεκάδες

Portugal: Diogo Costa; Cancelo, Rúben Dias, Pepe, Nuno Mendes; Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes; Rafael Leão, Ronaldo, Bernardo Silva
Suspended: none
Misses next match if booked: Ronaldo, Francisco Conceição, João Palhinha, Pedro Neto, Rúben Neves

Slovenia: Oblak; Karničnik, Drkušić, Bijol, Balkovec; Stojanović, Elšnik, Gnezda Čerin, Mlakar; Šporar, Šeško
Suspended: Janža
Misses next match if booked: Bijol, Celar, Stojanović, Vipotnik

Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, προπονητής της Πορτογαλίας: “Νομίζω ότι όλοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν τι έκανε η Σλοβενία ​​στα τρία παιχνίδια. Τους ξέρουμε καλά από τον αγώνα του Μαρτίου και δεν ήταν έκπληξη για εμάς που είδαμε γιατί είχαν ένα καθαρό φύλλο απέναντι στην Αγγλία. Έχουν μια σωστή οργάνωση ενός συλλόγου, οπότε αυτό είναι τεράστια εύσημα για τη δουλειά του προπονητή πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας».

Matjaž Kek, προπονητής της Σλοβενίας: “Ελπίζω απλά τα αγόρια να παραμείνουν χαλαρά και συγκεντρωμένα. Ξέρουμε με ποιον είμαστε απέναντι. Η Πορτογαλία είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει αυτό το EURO. Αλλά θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και δεν μας ενδιαφέρει πολύ το πώς Κοιτάμε στον αγωνιστικό χώρο, περιμένω ότι θα «υποφέρουμε» σε συγκεκριμένες στιγμές.



Σχολιάστε εδώ