Live Streaming: Γαλλία – Βέλγιο | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Γαλλία – Βέλγιο | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Γαλλία – Βέλγιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024 – ΦΑΣΗ “16”

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Ούτε η Γαλλία ούτε το Βέλγιο έχουν πετύχει ακόμα τις μεγάλες επιδόσεις που περιμέναμε στο EURO 2024.

Ο σημερινός αγώνας είναι ένα μεγάλο κίνητρο για την ομάδα του Βελγίου που πέρασε από τον Όμιλο Ε ως δεύτερη. «Δεν φοβόμαστε», είπε ο αμυντικός, Wout Faes. Όχι ότι και η πλευρά του Ντιντιέ Ντεσάν δεν έχει κίνητρο η φοβάται τον σημερινό αγώνα. «Αν δεν μας φοβούνται, τόσο το καλύτερο για αυτούς», απάντησε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμ Σαλίμπα. “Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι διασκεδαστικό να μας παίξουν.”

Ντιντιέ Ντεσάμπ, Γάλλος προπονητής: “Είμαστε σε μια νέα φάση του διαγωνισμού – μια διοργάνωση εντός μιας διοργάνωσης. Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες τώρα. Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι καλύτερες από αυτές που πήγαν σπίτι τους. Το θέμα είναι να το έχουμε αυτό αιχμή μπροστά από το γκολ Αν θέλεις να νικήσεις, πρέπει να σκοράρεις – και αυτό δεν είναι αυτό που κάναμε στους καλύτερους από εμάς και στους καλύτερους σκόρερ.

Domenico Tedesco, προπονητής Βελγίου: “Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Φυσικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι – είτε είσαι μέσα είτε έξω. Νιώθεις αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα, και γι’ αυτό είμαστε εδώ και θέλαμε να προκριθούμε. Είχαμε αυτό το συναίσθημα μετά χάνοντας το πρώτο παιχνίδι από τη Ρουμανία Δεν καταφέραμε να χαλαρώσουμε για δύο μέρες, οπότε δεν είναι κάτι νέο για εμάς.



Σχολιάστε εδώ