Άννα Ντουντουνάκη στο “Π”: Στον δρόμο για το Παρίσι

Άννα Ντουντουνάκη στο “Π”: Στον δρόμο για το Παρίσι

Της
ΑΝΝΑΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
Πρωταθλήτριας στην Κολύμβηση


Ήθελα καλύτερο χρόνο και πίστευα ότι μπορούσα να τον φέρω. Δεν μου βγήκε, όμως, σίγουρα ένα μετάλλιο είναι ένα μετάλλιο και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Η Ελλάδα έδειξε πυγμή στο Βελιγράδι και τα τόσα μετάλλια δεν ήρθαν τυχαία. Χρειάστηκε σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται.

Κάθε διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων είναι μοναδική. Θα είναι η τρίτη φορά στην καριέρα μου, όμως, η λαχτάρα δεν αλλάζει. Θα πάω στο Παρίσι καλά προετοιμασμένη, με στόχο κατ’ αρχάς να περάσω στον τελικό. Είναι μεγάλη υπόθεση να μπεις σ’ έναν τελικό με αθλητές από όλο τον πλανήτη. Φοβερός ο συναγωνισμός, υψηλές οι απαιτήσεις, όμως δεν φοβάμαι, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Για πολλά παιδιά είναι ευνοϊκό που οι Αγώνες θα γίνουν στην Ευρώπη. Προσωπικά δεν δίνω και τόση σημασία σε αυτό, ωστόσο, σίγουρα το γεγονός ότι οι συνθήκες-ώρες που θα συναντήσουμε ισχύουν, πάνω – κάτω, και στη χώρα μας είναι θετικό. Σημασία έχει ότι όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί όσο αρτιότερα μπορούσαμε και θα ταξιδέψουμε με σκοπό να εκπροσωπήσουμε επάξια την Ελλάδα. Συνήθως είμαι μετρημένη στις προβλέψεις μου, τα μεγάλα λόγια δεν μου αρέσουν. Γνωρίζω τις δυνατότητές μου και θεωρήστε το ως βέβαιο ότι θα παλέψω μέχρι τέλους για τους στόχους που έχω θέσει. Και, ναι, είμαι αισιόδοξη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ