Live Streaming: ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Live Streaming: ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα ΤΣΕΧΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Oι ομάδες συναντήθηκαν την 3η αγωνιστική στο EURO 2008 και στο EURO 2016 και και στις δύο περιπτώσεις, η Τουρκια ήταν η κερδισμένη και σήμερα θέλει μόνο την ισοπαλία για να αποκλείσει την Τσεχία από τη διοργάνωση, με την ομάδα του Ivan Hašek να έχει πάρει μόλις έναν βαθμό από τα δύο πρώτα παιχνίδια της

Ivan Hašek, προπονητής της Τσεχίας: “Χαίρομαι που έχω σχεδόν όλους τους παίκτες μου έτοιμους για το παιχνίδι. Νιώθω θετική ενέργεια από την ομάδα, ακόμα και από παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ. Είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θέλω να προκριθούν, ώστε να τους δώσουμε άλλη μια ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εξαιρετική ατομική ποιότητα.

Vincenzo Montella, προπονητής της Τουρκίας: “Κατά καιρούς μας έλειπε λίγη τόλμη [απέναντι στην Πορτογαλία], αλλά αυτό συμβαίνει με παίκτες που είναι άπειροι στην τελική σκηνή. Μας τιμώρησαν σκληρά απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά πρέπει να είμαστε θετικοί και να απολαύσουμε τους πολλούς Καλά πράγματα που κάναμε Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Τσεχία, όταν μπορούμε να βάλουμε τα πάντα στη γραμμή».



Σχολιάστε εδώ