Live Streaming: Γεωργία – Πορτογαλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Γεωργία – Πορτογαλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Γεωργία – Πορτογαλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Ε’ ‘Ομιλος, 3η Αγωνιστική (από Γκέλζενκιρχεν)

Θετική, επιθετική και πρόθυμη, η Γεωργία άφησε το στίγμα της στο EURO 2024 ακόμα κι αν έχει μόνο έναν βαθμό. Το γεγονός και μόνο ότι έχουν φτάσει στην 3η αγωνιστική, ως πρωτοεμφανιζόμενη στη διοργάνωση, με πιθανότητες να προκριθούν στη φάση των νοκ άουτ είναι κάτι για το οποίο η ομάδα του Willy Sagnol πρέπει να είναι περήφανη. Έχουν φτάσει πολύ μακριά για να ανησυχούν για τη φήμη τους καθώς αντιμετωπίζουν τη νικήτρια των ομίλων Πορτογαλία!

Willy Sagnol, προπονητής της Γεωργίας: “Η Πορτογαλία είναι μια φανταστική ομάδα, με πολλούς κορυφαίους παίκτες, αλλά ακόμα κι αν έχουμε μόνο μια μικρή ευκαιρία να προκριθούμε, όλοι οι παίκτες μου και εγώ θα το ονειρευόμαστε μέχρι το τέλος. Απλά να είμαστε εδώ είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς: σημαίνει πολλά πριν από τη διοργάνωση, αν κάποιος έλεγε ότι θα μπορούσαμε να προκριθούμε στον τελευταίο αγώνα, θα το είχα πάρει χαμπάρι .”

Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ, προπονητής της Πορτογαλίας: “Η ακεραιότητα του τουρνουά είναι απαραίτητη. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί το αποτέλεσμα θα κρίνει ποιος θα προκριθεί και ποιος όχι. Η ομάδα μου θα είναι γεμάτη με σημαντικούς παίκτες. Ο Ντιόγκο Κόστα θα είναι στο γκολ γιατί εγώ Δεν μου αρέσουν οι εκ περιτροπής τερματοφύλακες Είναι ένα πολύ σύντομο τουρνουά και χρειαζόμαστε τον Ντιόγκο να έχει καλή κατανόηση με τους κεντρικούς μπακ.



Σχολιάστε εδώ