Η μεγάλη συμφωνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

Η μεγάλη συμφωνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού

[Ανάλεκτα…]

Μεγάλο deal μεταξύ μπασκετικού Παναθηναϊκού και ομίλου τηλεπικοινωνιών Nova βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών όσον αφορά την ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός και το οποίο του έχει παραχωρηθεί επί μακρόν με σχετική σύμβαση από την Πολιτεία.

Οι πληροφορίες λένε ότι η διοίκηση της White Vale, που διαχειρίζεται το ΟΑΚΑ, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τουλάχιστον τρεις μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών, ωστόσο, έγκυροι κύκλοι υποστηρίζουν ότι έχει έρθει πιο κοντά με τον ισχυρό άνδρα της BC Partners Νίκο Σταθόπουλο, προκειμένου το ΟΑΚΑ να μετονομαστεί σε Nova Arena, μέσα από μια συμφωνία διαρκείας τριών ετών.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το deal, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, θα πρέπει να κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως, γεγονός που, αν επιβεβαιωθεί, θα συνιστά ένα ακόμη δυνατό deal μετά την εντυπωσιακή συμφωνία με την «Άκτωρ». Τίποτα, πάντως, για την ώρα δεν έχει υπογραφεί.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ