Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης σκέφτεται, λέει, να γίνει πρόεδρος και της Κεντροαριστεράς… του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδειάς και της Επιτροπής για τη Eurovision

Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης σκέφτεται, λέει, να γίνει πρόεδρος και της Κεντροαριστεράς… του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιβαδειάς και της Επιτροπής για τη Eurovision

♣ Ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση του γ.γ. του Σωματείου Υλοτόμων Φλώρινας και του Σωματείου Εστιατόρων-Μαγείρων Αττικοβοιωτίας.

♣ Άσχετο: Κανείς δεν είναι τέλειος, πριν καταστεί γελοίος.

♣ Τα… κακά νέα: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αναλάβει αξίωμα στην Ευρώπη. Τα χειρότερα νέ­α: Θα συνεχίσει το έργο του στην Ελλάδα. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω στη… Λαπωνία!

♣ Με διαγραφές απειλεί τους διαφωνούντες στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης. Λογικό. Από το να πάει μόνος του άκλαυτος…

♣ …είναι προτιμότερο να πάει με παρέα, να τους κλαίνε όλους μαζί οι ρέγκες!

♣ Ορθή η σκέψη Κασσελάκη να φτιάξει σκιώδη κυβέρνηση. Γιατί… για κανονική δεν το βλέπω. Γενικώς.

Στόχος της κυβέρνησης στο εξής θα είναι η μείωση των τιμών στα τρόφιμα. Διότι, ως γνωστόν, μέχρι τώρα έδινε μάχη να πέσουν οι τιμές στις ξαπλώστρες στη Μύκονο!

♣ Βαριές ποινές για μέλη σπείρας που εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες μέσω internet. Αυτοί που εξαπατήθηκαν θα μείνουν ατιμώρητοι; Λόγω… βλακείας;

♣ Ο Κασσελάκης πιστεύει ότι νίκησε στις ευρωεκλογές και ο Ανδρουλάκης ότι… θριάμβευσε. Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

♣ Η είδηση δεν είναι ότι η κυβέρνηση παρατείνει τα μέτρα κατά της ακρίβειας, αλλά ότι είχε εφαρμόσει μέτρα που ουδείς τα είχε πάρει χαμπάρι.

♣ «Η ακρίβεια υπονομεύει την κοινωνική συνοχή», απεφάνθη ο πρωθυπουργός. Τι λες; Κι ε­μείς νομίζαμε πως φταίει για την κρίση στο modeling.

♣ «Η Κεντροαριστερά έχει περισσότερους μνηστήρες από ό,τι η Πηνελόπη», ανέφερε ο πρωθυπουργός. Με μία διαφορά: Σε αντίθεση με την Πηνελόπη, την Κεντροαριστερά την έχουν… πάρει πολλοί και διάφοροι.

Αν φύγει ο Ανδρουλάκης από το ΠΑΣΟΚ, θα τον διαδεχθεί ένας Κατρίνης ή κάποιος Σταυρουλάκης. Μπρος γκρεμός και πίσω το «Δελφινάριο».

♣ Κακώς ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ την πέφτουν στον Ανδρουλάκη επειδή έχασε στις ευρωεκλογές. Να είχε ηττηθεί στη Eurovision… να πω.

♣ Το 47% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι ο Κασσελάκης μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη. Στις εκλογές ή στο τάβλι;

♣ Λιγότερο αισιόδοξοι στο ΠΑΣΟΚ: Μόνο το 25,5% θεωρεί ότι ο Ανδρουλάκης μπορεί να κερδίσει τον πρωθυπουρ­γό. Στην μπιρίμπα ή στο sudoku;

♣ Βέβαιος ο Βορίδης: «Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές του 2027 με αυτοδυναμία». Οκ. Πριν ή αφότου πάρει το Champions Lea­gue ο ΠΑΣ Γιάννινα;

♣ Αναλογικά, στο ΠΑΣΟΚ έχουν περισσότερους υ­ποψήφιους αρχηγούς από ό,τι ψηφοφόρους!

Αν ήξερε ο αείμνηστος Ανδρέας ότι στο μέλλον θα τον διαδεχόταν κάποιος Δούκας ή μια Μιλένα, δεν θα είχε φτιάξει Κίνημα. Πιτσαρία θα είχε ανοίξει.

♣ Έπεσαν να τον φάνε τον Κασσελάκη επειδή μπέρδεψε τον Μπελογιάννη με τον Πλουμπίδη. Να ’χε μπερδέψει τον Λιάγκα με τον Κοκλώνη… να πω. Τη Φαίη Σκορδά με την Έλλη Στάη…

♣ Ένας στους τέσσερις στην Ελλάδα ζει σε συνθήκες φτώχειας. Ναι, ε; Και οι άλλοι τρεις; Σε συνθήκες… Ίμπιζα;

♣ 55χρονος καταδικασμένος σε 35 χρόνια φυλακή κυκλοφορούσε ελεύθερος. Λογικό. Με τέτοια ζέστη, πού να τρέχει στον Κορυδαλλό. Δεν έχει κι air condition στα κελιά.

♣ Επιστήμονες του Χάρβαρντ υποστηρίζουν ότι εξωγήινοι υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ιδού, στις ευρωεκλογές 370.000 ψήφισαν Βελόπουλο.

♣ Τελεσίγραφο της κυβέρνησης: Τα Σκόπια δεν μπορούν να παίζουν με την Αθήνα. Αν είναι δυνατόν! Λες και δεν μπορεί η Αθήνα να παίζει από μόνη της. Τις… κουμπάρες!

♣ Είναι τόσο απελπισμένοι στην Κύπρο, που έβγαλαν ευρωβουλευτή έναν YouTuber. Άντε, και την επόμενη φορά influencer ή make up artist.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ