Live Streaming: ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Live Streaming: ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Ο όμιλος Δ είναι έτοιμος να μπει στον τελευταίο γύρο των αγώνων, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ακόμα σε θέση όπου θα μπορούσαν να φτάσουν στην κορυφή του τμήματος με νίκη. Η Ολλανδία –ήδη προκρίθηκε τουλάχιστον ως η καλύτερη τρίτη θέση– ακολούθησε τη νίκη της εναντίον της Πολωνίας με μια ισοπαλία με τη Γαλλία, αν και ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν δεν φαίνεται ικανοποιημένος…

Η Αυστρία, εν τω μεταξύ, επανήλθε μετά την ήττα της από τη Γαλλία κερδίζοντας άνετα την Πολωνία με 3-1, ο σκόρερ Μάρκο Αρναούτοβιτς επαινώντας την ομάδα του λέγοντας: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και το αποδείξαμε σήμερα». Η Αυστρία έχει χάσει τους τελευταίους επτά αγώνες της με την Ολλανδία, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών, και δεν έχει αγωνιστική νίκη εναντίον της μετά τον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1984. Το απόγευμα της Τρίτης θα ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να αλλάξει το ρεκόρ.

Πιθανές ενδεκάδες

Netherlands: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Frimpong, Depay, Gakpo
Misses next match if booked: Schouten, Veerman

Austria: Pentz; Posch, Danso, Lienhart, Mwene; Seiwald, Laimer; Wimmer, Baumgartner, Sabitzer; Gregoritsch
Misses next match if booked: Arnautović, Baumgartner, Danso, Laimer, Mwene, Wimmer, Wöber

Ronald Koeman, Ολλανδός προπονητής: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας γιατί δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Αυστρία, ειδικά τον τρόπο που σε βάζουν υπό πίεση, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και συγκεντρωμένοι όταν έχουμε την κατοχή. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλά την κατοχή, και επίσης να ξέρουμε πότε να παίξουμε τη μακριά μπάλα για να ξεφύγουμε από την πίεση που θα μας ασκήσουν».

Ralf Rangnick, προπονητής της Αυστρίας: “Θα μας λείψει ο Gernot Trauner, δυστυχώς, επειδή ήταν σε φοβερή φόρμα και έπαιξε καλά στα πρώτα 60 λεπτά [κόντρα στην Πολωνία]. Δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο, αλλά εκτός από αυτό έχουμε όλους τους παίκτες Παίζουν το ολλανδικό τους στυλ, λατρεύουν να έχουν την κατοχή τους, λατρεύουν να βρίσκουν λύσεις στην μπάλα, να είναι δημιουργικοί, να είναι ευέλικτοι, αλλά από την άλλη, αν μπορούμε να παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενάντια στην μπάλα, κερδίζοντας μπάλες Το μισό, κερδίζοντας τις περισσότερες από τις δεύτερες μπάλες, αυτό θα είναι σημαντικό για την απόδοσή μας.



Σχολιάστε εδώ