Ν. Γκουλής στο “Π”: Υπερέχουν σε όλα

Ν. Γκουλής στο “Π”: Υπερέχουν σε όλα

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Θα περάσουν και οι τρεις ομάδες μας, το λέω και το υπογράφω! Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ανώτεροι από τις ομάδες με τις οποίες κληρώθηκαν και το μόνο που μένει είναι να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Υπερέχουν σε όλα, και σε εμπειρία, και σε μονάδες, και σε αγωνιστικό επίπεδο, και δεν πιστεύω ότι θα ζοριστούν.

Σίγουρα είμαστε ακόμη στην αρχή της περιόδου και οι προπονητές τώρα χτίζουν τις ομάδες τους, ωστόσο, το ίδιο ισχύει για τους αντιπάλους μας. Το ξαναλέω όμως, δεν είναι κάτι το φοβερό και δύσκολα θα προβάλουν αποτελεσματική αντίσταση. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς, αφού αν οι ομάδες μας πιάσουν τα στάνταρ στην απόδοσή τους, θα προχωρήσουν, και άνετα μάλιστα, στην επόμενη φάση των διοργανώσεων.

Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να προκρίνονται οι ομάδες μας. Να φέρνουν διακρίσεις για τις ίδιες και για τη χώρα μας. Πια, ας μην το λησμονούμε, βρισκόμαστε στη 15η θέση της κατάταξης της UEFA και κάλλιστα μπορούμε να αναρριχηθούμε ψηλότερα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προοδεύουμε, τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε εθνικό, βεβαίως, επίπεδο. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και εύχομαι να γευθούμε και άλλες χαρές, όπως η πρόσφατη που μας χάρισε ο Ολυμπιακός.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ