Live Streaming: Κροατία – Ιταλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Κροατία – Ιταλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Κροατία – Ιταλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Β’ ‘Ομιλος, 3η Αγωνιστική (από Λειψία)

Κομβικό το σημερινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Η Κροατία έχει μόλις έναν βαθμό μέχρι στιγμής αφού ακολούθησε η ήττα από την Ισπανία και η ισοπαλία 2-2 με την Αλβανία. Η αμυνά της έχει ήδη παραβιαστεί πέντε φορές και αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί σήμερα.

Οι Ιταλοί δυσκολέυτικαν απέναντι στην Αλβανία στο εναρκτήριο παιχνίδι τους αλλά κέρδισαν με 2-1, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το ίδιο απέναντι στην Ισπανία έτι η προσδοκία για την Ιταλία είναι μόνο η νίκη όπως και στην πλευρά της Κροατίας.

Zlatko Dalić, προπονητής της Κροατίας: “Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά το τουρνουά. Δεν ήμασταν στο πραγματικό μας επίπεδο. Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα. Στο Κατάρ [στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022], δεχθήκαμε ένα γκολ στη φάση των ομίλων Και τώρα έχουμε δεχτεί πέντε σε δύο ματς είναι ότι δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα».

Λουτσιάνο Σπαλέτι, προπονητής της Ιταλίας: “Η Κροατία δεν είναι μόνο μια μεγάλη ομάδα, αλλά είναι επίσης πολύ έμπειρη. Θα πρέπει να μετρήσουμε πότε θα επιταχύνουμε τον ρυθμό του αγώνα και πότε θα ηρεμήσουμε και θα ελέγξουμε την κατοχή Έκανα ένα λάθος που δεν έκανα κάποιες αλλαγές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, οπότε νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάποιες.



Σχολιάστε εδώ