Live Streaming: ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Live Streaming: ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ | EURO 2024 (EΡΤ3)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα ΣΚΩΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Η Σκωτία παραμένει στο κυνήγι για μια θέση στους «16» μετά την ισοπαλία που τονώνει το ηθικό με την Ελβετία στην Κολωνία. Απο την άλλη η ομάδα της Ουγγαρίας αν μπορέσει στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δίνονται κόντρα στη Σκωτία, μπορεί απλώς να ολοκληρώσουν την εκστρατεία των ομίλων με μια ανεκτίμητη νίκη.

Πιθανές ενδεκάδες

Scotland: Gunn; Hendry, Hanley, McKenna; Ralston, McGregor, Gilmour, Robertson; McTominay, Adams, McGinnSuspended: Porteous

Hungary: Gulácsi; Botka. Orbán, Dárdai; Bolla, Schäfer, Styles, Kerkez; Sallai, Szoboszlai, B. Varga

Steve Clarke, προπονητής της Σκωτίας: “Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να καταλήξουμε στο να πάρουμε κάτι από το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ήμασταν σε αυτήν την κατάσταση πριν [στο EURO 2020], οπότε ελπίζουμε να μάθαμε κάτι. [Ουγγαρία ] είναι μια καλή ομάδα, οργανωμένη και έχουν καλό προπονητή. Είναι μια καλή ομάδα χωρίς μπάλα και με την μπάλα: Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Περιμένω και ένα δύσκολο παιχνίδι».

Μάρκο Ρόσι, προπονητής της Ουγγαρίας: “Δεδομένων των αποτελεσμάτων που έχουμε μέχρι στιγμής, χωρίς βαθμούς από δύο αγώνες, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση για εμάς από το να κερδίσουμε αν θέλουμε να προοδεύσουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τους δυο μας Τόσο εμείς όσο και η Σκωτία βρίσκονται υπό την ίδια πίεση, λόγω της συμπεριφοράς τους, αλλά και επειδή έχουν ποιοτικούς παίκτες όπως ο McGinn, ο Gilmour και ειδικά ο McTominay.



Σχολιάστε εδώ