Live Streaming: Τουρκία – Πορτογαλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: Τουρκία – Πορτογαλία | EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Τουρκία – Πορτογαλία, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

 ΣΤ’ ‘Ομιλος, 2η Αγωνιστική (από Ντόρτμουντ)

Οι δύο πρώτοι του Ομίλου ΣΤ’ συναντώνται στο Ντόρτμουντ, γνωρίζοντας ότι η νίκη και για τους δύο θα μπορούσε να τους οδηγήσει ως “οδηγούς” του ομίλου. Και οι δύο πήραν τρεις πόντους με φοβερό τρόπο στις πρώτες τους εξόδους, η Τουρκία νίκησε τη Γεωργία ίσως στο παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι τώρα και η Πορτογαλία την Τσεχία.

Πιθανές ενδεκάδες

Türkiye: Mert Günok; Mert Müldür, Samet Akaydin, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; Kaan Ayhan, Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Arda Güler, Kenan Yıldız; Barış Alper Yılmaz

Portugal: Diogo Costa; Cancelo, Rúben Dias, Pepe, Nuno Mendes; Palhinha, Vitinha, Bruno Fernandes; João Félix, Ronaldo, Bernardo Silva

Vincenzo Montella, προπονητής της Τουρκίας: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στην ταυτότητα και τις δυνάμεις μας. Πρέπει να υπονομεύσουμε τα δυνατά τους σημεία με το να είμαστε υπομονετικοί και να παραμείνουμε συμπαγείς. Οι παίκτες μας μπορούν να περάσουν πολύ καλά μεταξύ των γραμμών. Πρέπει να κρατάμε την μπάλα γιατί όταν ελέγχουν οι αντίπαλοι της Πορτογαλίας περισσότερο κατοχή, αισθάνονται άβολα και δυσκολεύονται να παίξουν».

Roberto Martínez, προπονητής της Πορτογαλίας: “Αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για να προχωρήσουμε, να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικότητα στα αποδυτήρια, να αναπτυχθούμε. Πρέπει να έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να σταματήσουμε την Τουρκία, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε ο εαυτός μας. Χρειαζόμαστε Για να ελέγξετε το παιχνίδι, να δημιουργήσετε πλάτος, νομίζω ότι το παιχνίδι της Γεωργίας έδειξε ότι η Τουρκία μπορεί να αμυνθεί, αλλά και να επιτεθεί.



Σχολιάστε εδώ