Live Streaming: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ EURO 2024 (EΡΤ1)

Live Streaming: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ EURO 2024 (EΡΤ1)

Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EURO 2024

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 1

Παρακολουθήστε τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

B’ ‘Ομιλος, 2η Αγωνιστική (από Γκέλζενκιρχεν)

Η Ισπανία στον πρώτο αγώνα στο Βερολίνο, σημειώνοντας τρία εξαιρετικά δουλεμένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε μια άνετη νίκη κόντρα στην Κροατία.

Η Ιταλία κέρδισε δύσκολα την Αλβανία στην αυλαία του EURO. Οι Ατζούρι κέρδισαν την Ισπανία και στα δύο τελευταία τουρνουά τους, κερδίζοντας 2-0 στη φάση των 16 πριν από οκτώ χρόνια πριν νικήσουν στα ημιτελικά της διαδικασίας των πέναλτι στο Γουέμπλεϊ στο EURO 2020.

Spain: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Nacho, Cucurella; Fabián Ruiz, Rodri, Pedri; Yamal, Morata, Williams

Italy: Donnarumma; Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco; Jorginho, Barella; Frattesi, Pellegrini, Chiesa; Scamacca

Luis de la Fuente, προπονητής της Ισπανίας: “[Η Ιταλία] είναι διεκδικητές σε κάθε διεθνή διοργάνωση. Ισπανία εναντίον Ιταλίας είναι ένα κλασικό παιχνίδι, θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι ο τελικός. Έχουν υπέροχους παίκτες, έναν εξαιρετικό προπονητή και μια πραγματική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Είναι μια από τις σπουδαίες εθνικές ομάδες, είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα υπέροχο σόου και θα είναι ένας αγώνας αντάξιος αυτού του διαγωνισμού.

Luciano Spalletti, προπονητής Ιταλίας: “Όταν παίζεις ένα EURO, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, όλα τα παιχνίδια είναι μοναδικά, όλα τα παιχνίδια είναι κάτι που πρέπει να θυμόμαστε. Θέλουμε να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο που παίξαμε εναντίον της Αλβανίας και να μετρήσουμε τους εαυτούς μας με ένα από τα Οι πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη, είμαι σίγουρος ότι αν αφήσουμε την μπάλα σε αυτές, θα τελειώσει άσχημα για εμάς, οπότε θα πρέπει να πάρουμε την πρωτοβουλία και να δούμε αν θα τα καταφέρουμε απέναντι σε τόσο μεγάλους αντιπάλους.



Σχολιάστε εδώ