Μιχ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Αν δεν ήταν εκείνος, δεν θα υπήρχε ΑΕΚ

Μιχ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Αν δεν ήταν εκείνος, δεν θα υπήρχε ΑΕΚ

Του
ΜΙΧ. ΣΥΜΙΓΔΑΛΑ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ


Για να είμαι ειλικρινής, έμεινα κατάπληκτος από τον χρόνο του γεγονότος, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα. Όμως, για να το αποφάσισε τώρα ο Μελισσανίδης, θα πει ότι είχε ζυγίσει πολύ καλά τα δεδομένα. Η υγεία του, όπως είπε, είναι ένα θέμα. Το ότι δεν πήρε φέτος το πρωτάθλημα η καλύτερη ομάδα, ένα άλλο. Οι εξελίξεις στην ΕΠΟ ένα τρίτο, αλλά πλέον σημασία αποκτά το σήμερα και το αύριο, όχι το χθες.

Αν δεν ήταν εκείνος, όχι γήπεδο δεν θα υπήρχε, ΑΕΚ δεν θα υπήρχε. Μεγάλη και ανεκτίμητη η προσφορά του, και το λέει ένας άνθρωπος που ζει την ομάδα από το 1956. Έχω προλάβει όλους τους προέδρους, τον Γκούμα, τον Μπάρλο, τις καλές και τις κακές της εποχές. Ένας είναι ο «Τίγρης» και έτσι θα μνημονεύεται.

Η πρώτη εντύπωση του Ηλιόπουλου είναι θετική. Έδειξε να καταλαβαίνει το μέγεθος της επένδυσης που ανέλαβε και αποφασισμένος να πετύχει. Μόνο που θα χρειαστούν χρόνος και υπομονή. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα. Να είναι δίπλα ο κόσμος, να υπάρξει σοβαρή ενίσχυση και όλα θα πάνε καλά.

Αυτή η ομάδα έχει περάσει πολλά. Άντεξε όμως και πλέον, λόγω Μελισσανίδη, βρίσκεται στον ίσιο δρόμο. Και έτσι θα βαδίσει στο εξής, έστω και με άλλον τιμονιέρη. Ο οποίος, αν μη τι άλλο, ξέρει καλά από θάλασσες.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ