Πρεμιέρα σήμερα για το Euro 2024 στο Μόναχο: Γερμανία – Σκωτία | Tι είπαν οι προπονητές

Πρεμιέρα σήμερα για το Euro 2024 στο Μόναχο: Γερμανία – Σκωτία | Tι είπαν οι προπονητές

Έφτασε η ώρα, για τους φίλους του ποδοσφαίρου, της πολυαναμενόμενης έναρξης του Euro 2024 έφτασε, με πρώτο παιχνίδι την οικοδέσπηνα Γερμανία και τη φιλόδοξη Σκωτία να κοντράρονται στην Allianz Arena του Μονάχου.

Το 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινάει απόψε (22:00, ΕΡΤ1) στο Μόναχο με το ανανεωμένο ρόστερ η Γερμανική ομάδα, μετά τις πρόσφατες αποτυχίες σε Euro και Μουντιάλ, και το πολύ καλό κλίμα που έχει φτιάξει ο Νάγκελσμαν και την φιλόδοξη ομάδα της Σκωτίας που δείχνει έτοιμη για το δεύτερο συνεχόμενο Euro καθώς προκρίθηκε στην τελική φάση της διοργάνωσης αφήνοντας πίσω της Νορβηγία, Γεωργία και Κύπρο, κάνοντας τρομερό ξεκίνημα με 5/5 και νίκη με 2-0 επί της Ισπανίας, αλλά μην καταφέρνοντας τελικά να πάρει την πρώτη θέση από τους Ίβηρες και που βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία και στην Premier League!

Tι είπαν οι προπονητές

Julian Nagelsmann, προπονητής της Γερμανίας: “Όταν κοιτάζω στα μάτια των παικτών, μπορώ να δω ότι θέλουν μια νίκη εντός έδρας στο πρώτο μας παιχνίδι. Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είμαι λίγο νευρικός Είναι ένα μεγάλο τουρνουά. Η Σκωτία είναι μια πολύ καλή ομάδα και ρίχνονται σε κάθε πρόκληση – αυτή είναι η νοοτροπία της Σκωτίας».

Steve Clarke, προπονητής της Σκωτίας: “Οι πιθανότητες ειναι ίδιες και για τους δύο. Έχει να κάνει με το παιχνίδι, έχει να κάνει με το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Η Γερμανία θα θέλει να κερδίσει, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε, όλοι οι άλλοι Θα απολαύσουν την περίσταση και ελπίζω να απολαύσουν τον αγώνα προετοιμασία και ελπίζω ότι θα δείτε τα αποτελέσματα στο γήπεδο».

Πιθανές ενδεκάδες:

Γερμανία (Νάγκελσμαν, 4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Τα, Ρίντιγκερ, Μίτελστεντ – Άντριχ, Κρόος – Μουσιάλα, Γκιντογκάν, Βιρτς – Χάβερτς
Σκωτία (Κλαρκ, 3-4-3): Γκαν – Τίρνεϊ, Χάνλεϊ, Χέντρι – Ράλστον, Γκίλμορ, ΜακΓκίν, Ρόμπερτσον – Κρίστι, ΜακΤόμινεϊ – Άνταμς
Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπάν (Γαλλία), VAR: Ζερόμ Μπρισάρ
Γήπεδο: Allianz Arena (Μόναχο)



Σχολιάστε εδώ