«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» – Αρωματικά τηγανητά αφρόψαρα, χοτ ντογκ με σάλτσα μπάρμπεκιου και σις κεμπάπ κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης αυτό το Σαββατοκύριακο

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» – Αρωματικά τηγανητά αφρόψαρα, χοτ ντογκ με σάλτσα μπάρμπεκιου και σις κεμπάπ κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού ετοιμάζει, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Δείτε το επεισόδιο Live streaming ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ο Βαγγέλης μαγειρεύει μία ξεχωριστή ιταλική μακαρονάδα με καλοκαιρινά αρώματα: Πένες με κοτόπουλο και πέστο τραπανέζε. Ακόμα, δείχνει πώς ψήνονται σωστά οι μοσχαρίσιες μπριζόλες και πώς φτιάχνεται η απόλυτη συνοδευτική σάλτσα μανιταριών. Ετοιμάζει έναν αγαπητό μεζέ για την παρέα: Αρωματικά τηγανητά αφρόψαρα σερβιρισμένα με ένα δροσερό ντιπ και φτιάχνει στο λεπτό μία λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους: Χοτ ντογκ με σάλτσα μπάρμπεκιου. Το επεισόδιο κλείνει με αγαπημένα παραδοσιακά τυροπιτάκια με χωριάτικο φύλλο και λευκά τυριά.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει αφράτα κεφτεδάκια φούρνου γεμιστά με γραβιέρα. Ετοιμάζει ένα απίθανο σαγανάκι με κεφαλοτύρι και το σερβίρει με μαρμελάδα πιπεριάς. Στη συνέχεια, ψήνει τα πιο τρυφερά σις κεμπάπ κοτόπουλου με μαρινάδα γιαουρτιού και τηγανίζει τραγανά στικς κολοκυθιού, τα οποία σερβίρει με ελαφρύ και αρωματικό τζατζίκι. Τέλος, δείχνει πώς φτιάχνεται η μεσογειακή καλοκαιρινή σαλάτα νισουάζ με φρέσκο τόνο.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ