Ξαναπαίζει… ευρωπαϊκή μπάλα ο ΑΝΤ1

Ξαναπαίζει… ευρωπαϊκή μπάλα ο ΑΝΤ1

Ξανά στο παιχνίδι των ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών μεταδόσεων ο ΑΝΤΕΝΝΑ. Ο τηλεοπτικός όμιλος έκανε την πιο έξυπνη τοποθέτηση, επιλέγοντας να αποκτήσει για την τριετία 2024 – 2027 τις διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Conference League, στις οποίες εκτιμάται πως θα έχουν διάρκεια συμμετοχής οι ελληνικές ομάδες.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των δύο τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση. Το σύνολο των μεταδόσεων και των δύο διοργανώσεων, όπως και του UEFA Champions League, παραμένει στην Cosmote TV.

H επιστροφή του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στις ελεύθερες μεταδόσεις δείχνει πως δεν υπάρχει διάθεση για τη στήριξη του εγχειρήματος του ΑΝΤ1+ με μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, μετά το φιάσκο με το Mundial το 2022. Ο ΑΝΤ1 είχε μεταδώσει και το Euro 2020, ενώ όταν έκλεισε η ΕΡΤ εξασφάλισε και τα δικαιώματα του Eurobasket και του Mundobasket. Στο παρελθόν (2009 – 2015) έχει μεταδώσει ξανά αγώνες του UEFA Europa League.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ