Καρδιά προς ενοικίαση

Καρδιά προς ενοικίαση


Συγγραφέας
KINGSLEY FELICIA
Μετάφραση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


Σάμερ, 27 ετών, Καλιφόρνια: τακτική, ακριβολόγος, τύπος πρωινός, αρραβωνιασμένη με έναν άντρα κατά πολύ μεγαλύτερό της, φιλοδοξεί να γίνει πετυχημένη σεναριογράφος. Προς το παρόν, παραμένει βοηθός διεύθυνσης παραγωγής σε μια τηλεοπτική σειρά.

Μπλέικ, 33 ετών, Νέα Υόρκη: καταξιωμένος συγγραφέας, τα βιβλία του βρίσκονται συχνά στις λίστες των ευπώλητων, αμετανόητος γόης, χαοτικός και άνθρωπος της τελευταίας στιγμής…

Οι ζωές τους κυλούν σε διαφορετικές, μα παράλληλες, τροχιές… Δεν έχουν τίποτα κοινό, εκτός από ένα εξοχικό σπίτι στο Χάμπτονς που τους έχει παραχωρηθεί την ίδια περίοδο λόγω κακής συνεννόησης.
Κάποιος πρέπει να φύγει, αλλά και οι δύο έχουν πολύ καλούς λόγους για να μείνουν. Και οι λόγοι μέρα με τη μέρα γίνονται ολοένα και περισσότεροι… Για επιπλέον πληροφορίες… εντός!

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Felicia Kingsley (Φελίσια Κίνγκσλεϊ) γεννήθηκε το 1987, ζει στην επαρχία της Μόντενα και εργάζεται ως αρχιτέκτονας.
Το πρώτο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Matrimonio di convenienza σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η ηλεκτρονική του έκδοση ήρθε δεύτερη σε πωλήσεις το 2017 στην Ιταλία.
Έχει γράψει επίσης τα βιβλία: Stronze si nasce, Una Cenerentola a Manhattan, Due cuori in affitto, La verità è che non ti odio abbastanza, Prima regola: non innamorarsi, Bugiarde si diventa, Non è un paese per single, και τα σύντομα μυθιστορήματα Il mio regalo inaspettato και Appuntamento in terrazzo.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Una ragazza d’altri tempi, το οποίο έτυχε μιας πρωτοφανούς παρουσίασης στην ιστορία των ιταλικών εκδόσεων, στην Piazza Duomo του Μιλάνου, όπου η συγγραφέας για πέντε ολόκληρες ώρες υπέγραφε αντίτυπα για τους αναγνώστες της.

Δείτε άλλα βιβλία του συγγραφέα στην Εκδοτική


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

Κατηγορία: Λογοτεχνία
ISBN: 978-618-02-5351-1


Σχολιάστε εδώ