Βαθιά ανθέλληνας και προκλητικός ο Ράμα

Βαθιά ανθέλληνας και προκλητικός ο Ράμα

Ο Έντι Ράμα, επιβεβαιώνοντας όσους από χρόνια προειδοποιούν ότι είναι βαθιά ανθέλληνας, συνεχίζει να προκαλεί την Ελλάδα. Έτσι, ήρθε στην Α­θήνα για να μιλήσει για την «Αλβανίδα» Μπουμπουλί­να, να θυμηθεί τους Τσάμηδες, να δώσει το μήνυμα στους αλβανούς μετανάστες ότι «δεν είναι πια υπηρέτες αλλά ισότιμοι ι­διοκτήτες» στην Ελλάδα, ενώ την περασμένη εβδομάδα πήγε στο Μιλάνο για αντίστοιχη συγκέντρωση αλβανών μεταναστών.

Ε­κεί, λοιπόν, τους είπε ότι είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τους συμπατριώτες τους στην Ελλάδα, καθώς η Ελλάδα τους ανάγκασε να αλλάξουν ονόματα… Αυτό, φυσικά, είναι ψέμα και ο κ. Ράμα θέλει να αποκρύψει το γεγονός ότι οι αλβανοί μετανάστες έφταναν στην Ελλάδα και δήλωναν ψευδώς Βορειοηπειρώτες προκειμένου να εξασφαλίσουν προνόμια και τη συμπάθεια των ελλήνων πολιτών, ενώ κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να αλλάξει όνομα και επίθετο.

Τρέλα πουλάει ο Ράμα
Όμως, ο κ. Ράμα, συνεχίζοντας να πουλάει τρέλα, πήγε και στη Χειμάρρα, για να δείξει ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με την ελληνική μειονότητα. Μάλιστα, μοίρασε 300 τίτλους ιδιοκτησιών, με τη διαφορά ότι όσοι πήραν τίτλους ήταν μέλη του κόμματός του. Έκανε, δε, και καμπάνια εναντίον του μειονοτικού κόμματος ΚΕΑΔ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπονοώντας ότι τίτλους θα πάρουν όσοι δεν εμπλέκονται με τις μειονοτικές οργανώσεις, αλλά θα στηρίξουν τους δικούς του εκλεκτούς από τη μειονότητα.

Και μία ακόμη λεπτομέρεια: Οι τίτλοι ιδιοκτησίας που έδωσε αφορούσαν μόνο κατοικίες και όχι οικόπεδα και αγροτεμάχια. Γιατί αυτά προορίζονται για τους φίλους του «επενδυτές», καθώς η τουριστική ανάπτυξη της Χειμάρρας έχει γίνει το μεγαλύτερο πλυ­ντήριο των ναρκοδολαρίων της Ευρώπης…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ