Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ

– Ήδη ανακοινώθηκε πως σύμβουλος επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει ο Κώστας Κετσετζόγλου

Ο 54χρονος Έλληνας εφοπλιστής είναι συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας SeaJets

Η μεγάλη είδηση τη Δευτέρα, την επομένη των ευρωεκλογών… είναι ο νέος επικεφαλής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Ηλιόπουλος, που θα παρουσιαστεί επίσημα στον Τύπο αργότερα το απόγευμα της Δευτέρας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ποιός ειναι ο Μάριος Ηλιόπουλος

Με 29 ταχύπλοα πλοία και ανταποκρίσεις σε 50 νησιά, η SeaJets είναι η κορυφαία εταιρία στον τομέα της. Η SEAJETS πραγματοποιεί περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Βόλο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

«Η πορεία της SEAJETS στη ναυτιλία ξεκινά το 1989 και μετά την επίσημη είσοδό της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας από το 2002 συνεχίζει απρόσκοπτη έως και σήμερα διαθέτοντας έναν υπερσύγχρονο στόλο πλοίων υψηλής ταχύτητας», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αποχωρεί ο Μελισσανίδης, νέος ιδιοκτήτης ο εφοπλιστής Ηλιόπουλος

Φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο

Αξιοσημείωτο είναι το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι διέθεσε το πλοίο Tera Jet και τους ναυτικούς του προσφέροντας βοήθεια σε περισσότερους από 700 ανθρώπου.

Στο ίδιο πλοίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών, ενώ πρόσφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο Μάτι.

Για την αρωγή προς τους πληγέντες εκείνης της τραγωδίας, ο Μάριος Ηλιόπουλος βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση τον Ιούλιο του 2019 στη Ραφήνα από τον τότε δήμαρχο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς.

Ακόμα, από το 2016 προσφέρει δωρεάν μεταφορά ασθενών που δηλώνουν μόνιμη κατοικία στις Κυκλάδες, μαζί και τους συνοδούς τους, σε νοσοκομεία της Αττικής με ασθενοφόρο αυτοκίνητο.

Συνέβαλε στην αποκομιδή σκουπιδιών στους δρόμους της Σαντορίνης καλύπτοντας 55χλμ. δρόμου από τις 31 Αυγούστου 2018 κι έκανε δωρεά έναν προσομοιωτή γέφυρας πλοίου τύπου Transas Navigational Simulator Classroom NTRO 5000 στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στον Ασπρόπυργο.

Είναι χορηγός στις ομάδες βόλεϊ Πανναξιακός και Φοίνικας Σύρου, της Κύμης (μπάσκετ) και σε τοπικές δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta.

Η αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τους αγώνες ταχύτητας

Ο 54χρονος εφοπλιστής έχει πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα, έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες ταχύτητας και κατακτώντας πρωταθλήματα στις αναβάσεις. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τους αγώνες Ράλι και συμμετείχε σε διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ αυτών και στο Ράλι Ακρόπολις, ενώ έχει προσφέρει χορηγίες σε διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το ERC 2018 είχε ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets, το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018, Αλεξέι Λούκανιουκ.

Με πληροφορίες απο το naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ