Η νέα καμπάνια του MAD και της GARNIER γιορτάζει το pride με μια φωτεινή εβδομάδα αγάπης!

Η νέα καμπάνια του MAD και της GARNIER γιορτάζει το pride με μια φωτεινή εβδομάδα αγάπης!

Το MAD και η GARNIERστο πλαίσιο της εβδομάδας υπερηφάνειας, παρουσιάζουν την καμπάνια MAD RAINBOW WEEK BY GARNIER με στόχο να ενθαρρύνουν από κοινού την τέχνη της αυτοέκφρασης και να δώσουν στα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ τη δύναμη να εκφράσουν όλη τους τη δημιουργικότητα!

Η καμπάνια MAD RAINBOW WEEK BY GARNIER θα βρίσκεται on air από τις 10 έως και τις 16 Ιουνίου για να μας μυήσει σε ένα κίνημα αγάπης για αυτό που πραγματικά μας εκφράζει, να εμπνεύσει, να εκπαιδεύσει αλλά και να τιμήσει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα μέλλον χωρίς διακρίσεις. Εξάλλου, η GARNIER για μια ακόμη χρονιά γιορτάζει τη συμπερίληψη ντύνοντας ξανά το classic micellaire καθαριστικό προσώπου με τα χρώμα της συμπερίληψης και το moto “REMOVE YOUR MAKE UP NEVER YOUR PRIDE”.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας προβάλλεται στο Mad TVτο Mad Radio 106.2, τα digital και social media του Mad, με special guests και αφιερώματα. Στο πλαίσιο αυτό, έξι (6) από τα πρόσωπα του Mad, οι Σοφία Γιλτίζη, Βιργινία Δικαιούλια, Ανδρέας Ζωίτσας, Αθηνά Κλήμη, Νίκος Μάντζος, Μαριλένα Σαμαντά και Ιλένια Ουίλιαμς, μοιράζονται στο TikTok account του Mad, @madtv, τι είναι & τι σημαίνει για τους ίδιους το Pride, αλλά και πως οι ίδιοι επιλέγουν να βλέπουν την… pride side of life!

Αυτόν τον Ιούνιο, τo MAD και η GARNIER γιορτάζουν μαζί την ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της και προάγουν την ανεκτικότητα και την ισότητα.

 

MAD RAINBOW WEEK BY GARNIER

REMOVE YOUR MAKE UP NEVER YOUR PRIDE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ