Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 176 – Γ κύκλος: Ο Ισίδωρος θέλει να σταματήσει την κυκλοφορία του βιβλίου!

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 176 – Γ κύκλος: Ο Ισίδωρος θέλει να σταματήσει την κυκλοφορία του βιβλίου!

Δείτε το επεισόδιο 176  του Γ’ κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του MEGA όπου oι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Κουράκο επικεφαλής της υπόθεσης. Η αποτοξίνωση του Μάνου είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε και ζητάει βοήθεια από την Αφροδίτη.


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας και ζητάει από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Η Αθηνά απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος την ενημερώνει πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια.

Ο παππούς στήνει παγίδα στην Κούλα και της ζητάει δανεικά για μια αγορά, ενώ παράλληλα της κάνει πρόταση γάμου. Η Ειρήνη προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της κι αυτός αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί.

Ο Δημοσθένης δέχεται ένα μήνυμα από την Ξένια όπου του ζητάει 500.000 ευρώ για να του δώσει το μωρό. Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική…


Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Εκτέλεση Παραγωγής: G & N Make It Productions



 


Σχολιάστε εδώ