Αποκλειστικό: Μετά τη διευθέτηση του Μεσανατολικού, ο Κασσελάκης α­ναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία για την επίλυση του Ουκρανικού… Αλλά και του εμφυλίου στο Σουδάν

Αποκλειστικό: Μετά τη διευθέτηση του Μεσανατολικού, ο Κασσελάκης α­ναλαμβάνει άμεσα πρωτοβουλία για την επίλυση του Ουκρανικού… Αλλά και του εμφυλίου στο Σουδάν

♣ Ακολούθως, θα μεσολαβήσει για τον τερματισμό της διαμάχης Κίνας – Ταϊβάν, της έντασης μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας και της κρίσης στο… λαϊκό τραγούδι.

♣ Το κακό δεν είναι ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι παίζει ρόλο διεθνώς. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας.

♣ Έχει απόλυτο δίκιο ο Μητσοτάκης. Η Ελλάδα δεν είναι πρωταθλήτρια στην ακρίβεια. Για το Τσάμπιονς Λιγκ παλεύει!

♣ Βέβαιος δηλώνει ο Ανδρουλάκης ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές. Πρώ­το στις εθνικές εκλογές και αουτσάιντερ στη… Eurovision!

♣ Τρε μπανάλ! Μητσοτάκης και Κασσελάκης τσακώνονται για την τιμή της φέτας. Να ήταν, τουλάχιστον, για το πεκορίνο ή την γκοργκοντζόλα, να πω.

♣ Δηλαδή, την επόμενη φορά για ποιο πράγμα θα πλακωθούν; Για την τιμή της μελιτζανοσαλάτας και της τυροκαυτερής;

Άμεση αποκλιμάκωση των τιμών στα τρόφιμα υπόσχεται η κυβέρνηση. Πριν ή αφότου λύσει το Μεσανατολικό ο Κασσελάκης; Μην τρέχουμε για ψώνια στη Γάζα.

♣ Αποκαλύφθηκε απάτη 1,6 εκατ. ευρώ με ληγμένες μάσκες και τεστ Covid. Αποκλείεται. Δεν το πιστεύω. Γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα;

♣ Όπως επισήμανε ο πρωθυπουργός, οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία οδηγούν κατευθείαν στη χρεοκοπία. Ενώ της κυβέρνησης σε πάνε ντουγρού στα… νησιά Μπόρα Μπόρα.

♣ Έξι στους δέκα πιστεύουν ότι τα πράγματα στη χώρα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οι άλλοι τέσσερις τι νομίζουν; Πως πάνε τριήμερο στις Σπέτσες; (Στη βίλα του Κασσελάκη…)

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 31,4% πιστεύει ότι αυτός που μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη είναι ο Αλ. Τσίπρας. Στο τάβλι ή στο sudoku;

♣ Υπάρχουν, ωστόσο, και… χειρότερα: Το 52% νομίζει ότι μπορεί να τον κερδίσει ο Στ. Κασσελάκης. Στις εκλογές ή στο χόκεϊ επί χόρτου;

♣ «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση για το τίποτα», διαπιστώνει ο Βορίδης. Θα μπορούσε, ωστόσο, να είναι και χειρότερα. Το τίποτα να κάνει αντιπολίτευση για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαμαρτύρεται ο Κασσελάκης ότι από την κυβέρνηση προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως γραφικό. Αίσχος! Λες και δεν μπορεί να τα καταφέρει κι από μόνος του.

♣ Δεν αρέσει στον Ανδρουλάκη το σλόγκαν της ΝΔ «σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη». Το σωστό ποιο θα ήταν, πρόεδρε; Να λέει «πιο κοντά στο… Λιανοκλάδι»;

♣ «Ανεύθυνοι και επικίνδυνοι όσοι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών», λέει ο Κοτζιάς. Ενώ όσοι συμφωνούν είναι απόγονοι του… Αθανάσιου Διάκου.

♣ Τέλος δεν έχουν τα βάσανα για τον παλαιστινιακό λαό. Δεν φτάνει που τους βομβαρδίζει ο Νετανιάχου, τώρα τους… συμπαραστέκεται και ο Κασσελάκης.

♣ (Σαν να λέμε… μπρος γκρεμός και πίσω το «Δελφινάριο»!)

♣ Διαβάζω ότι οι δυσαρεστημένοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ σκέφτονται να κάνουν νέο κόμμα. Είναι που δεν έχει εκπομπή η Αννίτα Πάνια, να πάνε να… πουν τον πόνο τους!

Κλιμάκια εφοριακών θα κάνουν σαρωτικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές. Ας ελπίσουμε όχι σαν αυτούς που έκαναν οι… συνάδελφοί τους στη Χαλκίδα.

♣ Αν φύγει, λέει, από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Ν. Ανδρουλάκης, θα τον διαδεχθεί κάποιος… Μανώλης Σταυρουλάκης. OMG. Δηλαδή, ούτε καν ο Γ. Μαζωνάκης!

♣ Συγγνώμη, αλλά, αν διωχθούν όλοι οι εφοριακοί που λαδώνονται, ποιοι θα αναλάβουν τις εφορίες; Υδραυλικοί και ηλεκτροσυγκολλητές;

♣ Και γιατί, δηλαδή, να μην υποδυθεί τον Στ. Καζαντζίδη ο… Χρ. Μάστορας; Εδώ παριστάνει τον αρχηγό κόμματος ο Βελόπουλος. Άσε που πιστεύει πως είναι κιόλας.

♣ Σιγά μην είναι η ακρίβεια το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της χώρας! Το ζήτημα είναι ποιος θα κερδίσει φέτος το «Survivor»!

♣ Αν θα παντρευτούν Μπισμπίκης και Βανδή και σε ποιο κανάλι θα πάει τη νέα σεζόν η Ελ. Μενεγάκη!

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθε περί πάρτης…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ