Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Ταλίν

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στο Ταλίν

Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν σε μία από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις στην Ευρώπη, το μαγευτικό Ταλίν, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN!

Δείτε  ΕΔΩ Live streaming

Δείτε ΕΔΩ όλα τα επεισόδια

Περιηγούνται στην Παλιά Πόλη του Ταλίν, όπου θαυμάζουν τα εντυπωσιακά μεσαιωνικά κτήρια στην πλατεία Δημαρχείου, το φαρμακείο Raeapteek το οποίο λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1422 έως και σήμερα και την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος με το ρολόι-ορόσημο για την πόλη, στο εξωτερικό της. Ακόμα περπατάνε στην οδό Pikk, τον μεσαιωνικό εμπορικό δρόμο του Ταλίν και φτάνουν στην εκκλησία του Αγίου Όλαφ με την απίστευτη θέα σε όλη την πόλη από το καμπαναριό του.

Στη συνέχεια, κάνουν βόλτα στα επιβλητικά τείχη που περιβάλλουν την Παλιά Πόλη του Ταλίν και διασχίζουν το 700 ετών πέρασμα της Αγίας Αικατερίνης. Μάλιστα μας δείχνουν και μία εικόνα της Αγίας Αικατερίνης σκαλισμένη επάνω στην πέτρα, απομεινάρι της εκκλησίας που υπήρχε κάποτε στην περιοχή.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται τον λόφο Τομπέα για να θαυμάσουν πανοραμικά το Ταλίν και τους διαφορετικής αρχιτεκτονικής αλλά πολύ εντυπωσιακούς ναούς του Αλεξάνδρου Νιέφσκι και του Καθεδρικού της Παναγίας. Επίσης μένουν έκπληκτοι με το χιονισμένο παλάτι Κάντριοργκ και τον Fat Margaret, τον μεσαιωνικό πύργο στα τείχη του Ταλίν.

Τέλος προτείνουν μοναδικά cafe και εστιατόρια με συγκλονιστική ατμόσφαιρα και διακόσμηση για να απολαύσουμε τον καφέ ή το φαγητό μας… μεσαιωνικά!

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κυριακή 2 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ