Ο Ελπιδοφόρος ξαμόλησε τα όργανα του στην Αθήνα, με εντολή να επιτεθούν στην ελληνική κυβέρνηση, για να καλύψει το φιάσκο του συνεδρίου των Αρχόντων!

Ο Ελπιδοφόρος ξαμόλησε τα όργανα του στην Αθήνα, με εντολή να επιτεθούν στην ελληνική κυβέρνηση, για να καλύψει το φιάσκο του συνεδρίου των Αρχόντων!

“Για να καλύψει το μεγάλο φιάσκο του συνεδρίου των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, εξαπέλυσε απαράδεκτη επίθεση εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης μέσω ανώνυμων “αρθρογράφων”.” αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Hellas Journal.

Και προσθέτει: “Οι “αρθρογράφοι” καθοδηγούνται προφανώς από το σύστημα του Τμήματος Επικοινωνίας, για τη δράση του οποίου ξοδεύονται χιλιάδες δολάρια από τον προϋπολογισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.”

Στη συνέχεια το άρθρο της ιστοσελίδας σημειώνει: “Ανέλαβε, λοιπόν, την επίθεση κάποιος “Μελχισεδέκ”, που μου λένε ότι μπορεί να είναι …ανώτερο στέλεχος εφημερίδας -ποιος άραγε;- ο οποίος ερωτά:

Πόσο ενδιαφέρον έχει αυτή η κυβέρνηση για τους ομογενείς και το Οικουμενικό Πατριαρχείο; Από ελάχιστο ως καθόλου. Δεν εξηγείται αλλιώς η στάση της να εκπροσωπηθεί με τους πολιτικούς … κηπουρούς της στη σύναξη κορυφαίων Ελλήνων του εξωτερικού.
Γράφει απίστευτες ασυναρτησίες για τους βαθύπλουτους ομογενείς, οι οποίοι δήθεν βοηθούν την Ελλάδα στις χώρες που ζουν και διατηρούν τις επιχειρήσεις τους. Αυτό είναι ΨΕΜΑ.

Το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι το Φανάρι και τίποτα άλλο που έχει σχέση με την Ελλάδα και την Κύπρο. Δεν λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις για τα εθνικά θέματα, πέραν μερικών φωτεινών εξαιρέσεων -οι Κύπριοι Άρχοντες βασικά και 1-2 από τα νησιά του Αιγαίου, που κινδυνεύουν από την Τουρκία.

Οι υπόλοιποι δεν βοήθησαν ποτέ τους Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές που μάχονται μαζί με την Ομογένεια για τα ελληνικά εθνικά θέματα, ούτε ενίσχυσαν ποτέ τις προσπάθειες των ακτιβιστών της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.”

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην πηγή Hellas Journal



Σχολιάστε εδώ