«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» – Ταρκάσι από τη Θεσσαλία, ιταλικό οσομπούκο και ριζότο μιλανέζε, αλλά και αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα και μπίρα ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας αυτό το Σαββατοκύριακο

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα» – Ταρκάσι από τη Θεσσαλία, ιταλικό οσομπούκο και ριζότο μιλανέζε, αλλά και αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα και μπίρα ετοιμάζει ο Βαγγέλης Δρίσκας αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» μας δείχνουν ευφάνταστες συνταγές, κλασικές και δημιουργικές, με γεύσεις από την Ελλάδα και από τις κουζίνες του κόσμου κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN!

Δείτε το επεισόδιο Live streaming ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Βαγγέλης ψήνει μία παραδοσιακή πίτα χωρίς φύλλο, το πεντανόστιμο ταρκάσι από τη Θεσσαλία και ταξιδεύει ως την χώρα των Βάσκων με ένα διαφορετικό κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο. Ακόμα,  φτιάχνει τα πιο νόστιμα αλμυρά μπισκότα με τσένταρ και μπέικον και μαγειρεύει στο λεπτό χοιρινή τηγανιά με πιπεριές αλλά και τους πιο νόστιμους αλμυρούς λουκουμάδες με φέτα και μπίρα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Βαγγέλης φτιάχνει με τον πιο εύκολο τρόπο το ιταλικό οσομπούκο και το κλασικό συνοδευτικό του, το ριζότο μιλανέζε με το λαμπερό χρώμα και την ιδιαίτερη γεύση του. Στη συνέχεια, μαγειρεύει κριθαράκι με ποικιλία ψητών λαχανικών και μανούρι, ενώ ψήνει και απίθανα ρολάκια μελιτζάνας με σάλτσα κιμά και τυριά στο φούρνο. Φτιάχνει ένα λαχταριστό σιροπιαστό γλυκό που ξανάγινε μόδα στις μέρες μας, την περίφημη Κοπεγχάγη και δοκιμάζει μία διάσημη λιχουδιά από την κορεάτικη κουζίνα: Το τοστ του δρόμου με υλικά και γεύση έκπληξη.

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στο OPEN.

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ