Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Εμίρης του Κατάρ – Η ατζέντα της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Εμίρης του Κατάρ – Η ατζέντα της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό

Την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Εμίρης του Κατάρ, Σεϊχης Tamim bin Hamad Al Thani, μόλις μερικούς μήνες (σ.σ τέλος Φεβρουαρίου) μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ντόχα, συνάντηση κατά την οποία η πλευρά του Κατάρ είχε εκφράσει τη βούληση για ενίσχυση της συνεργασίας με την Ελλάδα στο οικονομικό και επενδυτικό πεδίο.

Η ατζέντα της συνάντησης θα περιλαμβάνει τον τομέα της οικονομίας και των επενδύσεων, την ενέργεια, τον τουρισμό, την άμυνα αλλά και οι σχέσεις της ΕΕ με το Καταρ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να συζητηθούν και οι περιφερειακές εξελίξεις,

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, στις 09:00μ θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του τηλεοπτικού σταθμού Action24 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Κακούση και ‘Αννα Λιβαθυνού. Στις 10:05 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στο συνέδριο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με θέμα «Climate in the Center of Economy», στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.



Σχολιάστε εδώ