LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα | ΤΕΛΙΚΟΣ Europa Conference League – MEGA TV

LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα | ΤΕΛΙΚΟΣ Europa Conference League – MEGA TV

Η μεγαλύτερη βραδιά των τελευταίων ετών για το ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε!

Δείτε την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, όπου οι “ερυθρόλευκοι” θα αναζητήσουν την κατάκτηση του ιστορικού και πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου για το σύλλογο και το ελληνικό ποδόσφαιρο στον τελικό του Europa Conference League, (29/5-22:00 Cosmote TV, Mega TV).

Όπως και η Φιορεντίνα με τη σειρά της ονειρεύεται να προσφέρει από την Αθήνα, έναν δεύτερο τίτλο στη φετινή σεζόν στην Ιταλία μετά τη νίκη της Αταλάντα Μπέργκαμο στο Europa League.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 1 HDMEGA TV

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ “Όρεξη, κίνητρο και θέληση για τον τελικό”

Πάνοπλος και πανέτοιμος για τον τελικό του Europa Conference League ο Ολυμπιακός! Ο Βάσκος προπονητής συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον τελικό, έχοντας άπαντες διαθέσιμους.

Είναι μεγάλη η ομοιότητα του πως φτάσαμε εδώ, πως ξεκινήσαμε και πως φτάσαμε μέχρι εδώ. Όλοι ξέρουν την ιστορία και βλέπουν τις ομοιότητες. Φυσικά όμως είναι διαφορετικές καταστάσεις, δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε, η μοναδική ομοιότητα είναι πως φτάσαμε έως εδώ, τον τελικό.”

“Έχουμε άλλους δέκα ποδοσφαιριστές τους οποίους προσέχει ο αντίπαλος, μπορεί να είπε σε εσάς για τον Ελ Κααμπί μόνο αλλά σίγουρα έχει στο μυαλό του και τους άλλους δέκα. Ο Ελ Κααμπί είναι ένας πολύτιμος παίκτης για εμάς, είναι ο πρώτος μας σκόρερ στη διοργάνωση και όλοι τον προσέχουν. Όμως σίγουρα η Φιορεντίνα έχει προσέξει και έχει δει όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Έτσι και εμείς προσέχουμε και τους έντεκα παίκτες που έχει η Φιορεντίνα και ο Ελ Κααμπί δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής μας που μπορεί να αγωνιστεί καλά.”



Σχολιάστε εδώ