Κτηματολογικές ειδήσεις

Κτηματολογικές ειδήσεις

Έκλεισαν παλιούς λογαριασμούς

Μια εκκρεμότητα πολλών ετών έκλεισε η διοίκηση του Κτηματολογίου με την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του… 2021, καθώς ψηφίστηκαν οι λογιστικές καταστάσεις, υπέγραψαν οι ορκωτοί λογιστές και έγινε άμεση καταβολή υπέρ του Δημοσίου ποσού περίπου 10 εκατ. ευρώ από το προβλεπόμενο μέρισμα υπέρ του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Διακοσμητικοί» αναπληρωτές, γιοκ

Παρελθόν (με πρόσφατη απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου) αποτελούν οι δύο αναπληρωτές γενικοί διευθυντές του Κτηματολογίου Στέφανος Πασχαλίδης και Δήμητρα Μπίθα, μετά από εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του Κτηματολογίου για τη λήξη της θητείας τους, στην οποία (εισήγηση) έπαιξε ρόλο ο απολογισμός του έργου των τελευταίων τριάντα μηνών.

Ένα τέταρτο του αιώνα…

Είκοσι πέντε χρόνια στο… πολύτιμο και πολύπαθο Κτηματολόγιο συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος Μάρκος Μπουγιουκλάκης, όπως γράφει ο ίδιος στο ecopress.gr, κατά τα οποία «συνεργάστηκε με τις εκάστοτε διοικήσεις, με εκατοντάδες δημοσιογράφους αλλά και τους συναδέλφους του, πάντα με σεβασμό και επαγγελματισμό», ενώ σκέφτεται να… γράψει και βιβλίο με τις αναμνήσεις του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ