Zante Dilemma: ««Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ»» – Νέο Τραγούδι (video)

Zante Dilemma: ««Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ»» – Νέο Τραγούδι (video)

Οι ZANTE DILEMMA επιστρέφουν δισκογραφικά με μια δυναμική mid-tempo μπαλάντα που έχει τίτλο «Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ», για να μας περιγράψουν με τον πιο μελωδικό τρόπο όλα αυτά τα συναισθήματα του αποχωρισμού, αλλά και της προσμονή για την επιστροφή!

Με μακροχρόνια μουσική πορεία και πάντα αξιόλογες μουσικές συνθέσεις, οι ZANTE DILEMMA έχουν καταφέρει με την δισκογραφία τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε να περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε νέα τους σύνθεση και να μας αποζημιώνουν πάντοτε αφήνοντας μας με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και τη καρδιά.

Το «Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ» είναι ακόμα μια κλασσική τους σύνθεση με αιθέριες ατμόσφαιρες, όμορφες μελωδίες και τη σφραγίδα της χαρακτηριστικής ερμηνείας του Κώστα Εφέπουλου, που σίγουρα θα αγγίξει κάθε ρομαντική ψυχή εκεί έξω.

Αυτή η διαχρονική ZANTE DILEMMA δημιουργία συνοδεύεται και από ένα εξαιρετικό lyric video που, μέσα από τις εικόνες και τα λόγια του, μας ταξιδεύει στις φυσικές, αλλά και αστικές ομορφιές του τόπου μας. Οι ZANTE DILEMMA πετούν με ένα αεροπλάνο «πάνω απ’ την πόλη», χαρίζοντας μας απλόχερα ακόμα ένα μαγικό τραγούδι, που θα μας οδηγήσει σε συναισθηματικά μονοπάτια του έρωτα και της αγάπης!

Στην κυκλοφορία του digital single συμπεριλαμβάνεται και η αγγλική version του τραγουδιού, που έχει τίτλο «Don’t Tell Them».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 2021 PLUS REC / PANIK RECORDS


Σχολιάστε εδώ